Hajfestékek

A Garnier már több, mint 60 éve dolgozik különleges hajfestékek előállításán, amelyeket a haj állapotára pozitívan ható, természetes, ápoló összetevőkkel egészít ki. A Garnier egyesíti a valódi kreativitást a színek terén a speciális és legmodernebb technológiákkal. A Garnier hajfestékek minden hajfestési igényt kielégítenek.
Keresés az alábbiak szerint
 • Color sensation - Brand Image

  Color Sensation

  A Garnier Color Sensation speciális összetételű, tartós hajfesték. Az intenzív pigmentek elősegítik az akár teljes őszhajfedést, kiemelkedően jó színeredménnyel. A gyöngyház és virágolajak a hajnak gyönyörű ragyogást adnak. A gyöngyházzal gazdagított utóápoló balzsam segít táplálni és körülölelni a hajszálakat.
 • Color naturals - Brand Image

  Color Naturals

  A Garnier Color Naturals tartós, intenzíven ápoló hajfesték, amely természetes olíva olajat tartalmaz, mely mélyen a hajszál belsejébe hatol és így a hajfestés során segít ápolni a hajat. Az olíva olajjal gazdagított utóápoló a hajfestés után is segít védelmet nyújtani a haj számára.
 • Olia - Brand Image

  Olia

  A Garnier Olia hajfesték új korszakot nyit az otthoni hajfestésben. A hagyományos hajfestékektől eltérően, az Olia 60%-os olajtartalommal rendelkezik. Egyedülálló technológája az olaj erejét használja a hajfestési folyamat hatékonyságának felerősítésére. Az Olia ammóniamentes tartós hajfesték segít lenyügözően intenzív színerőt biztosítani, miközben elősegíti a a haj látható minőségjavulását.