A Garnierről

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk e-mailben itt
vagy hívj minket +36 40 104 123

A Garnier több, mint 100 éve készít innovatív és elérhető kozmetikai termékeket, amelyek minden típusú szépség igényt kielégítenek. A márka több, mint 65 országban van jelen. Ereje a fiatal és határozottan optimista szellemiségében rejlik.

Az 1904-ben, Blois városában alapított cég az alapító Alfred Amour Garnier után kapta a Garnier nevet. A cég szakértelmének köszönhetően azóta számos területet lefed a szépségipar területén. Ikonikus és világszerte ismert hajápolási, styling, hajfestési, arcápolási, testápolási, valamint napvédő termékeivel és dezodoraival.

Mi a Garnier küldetése?
A szépség mindenki számára elérhetővé tétele, az innovációk legjavának széles körű kínálata azáltal, hogy hallgat a fogyasztók véleményére és ezt állítja tevékenysége középpontjába. A Garnier fókuszpontjában mindig is a fogyasztók álltak, és ez a gondoskodás és figyelmesség világszerte lehetővé tette, hogy különleges kapcsolatot építsen ki velük, és, hogy a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat kínálja, fogyasztói életének megkönnyítéséért.

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk e-mailben itt
vagy hívj minket +36 40 104 123