360054219685736005421968573600542196857 LemongrassLemongrassLemongrass LemongrassLemongrassLemongrass LemongrassLemongrassLemongrass LemongrassLemongrassLemongrass

Garnier Bio Garnier Bio Citromfű Kiegyensúlyozó Hidratáló

Hidratálja a bőrét egész nap, frissítse és egyensúlyozza a zsíros zónákat ezzel a hidratálóval. Dúsított organikus citromfű illóolajokkal és bio Aloe Vera-val.

méret
50ml

Termék Információ

A Szerves Citromfű illóolajat választottuk, mert tisztító tulajdonságairól ismert.

Bio Aloe Vera-val és botanikai glicerinnel dúsítva ez a kiegyensúlyozó hidratáló egész nap hidratálja a bőrt, frissíti és kiegyensúlyozza az olajos zónákat. Egy hét után a nők a nők 65% -ánál kevésbé fényesnek tűnnek ki (70 önkéntes önértékelése).


KÖTELEZETTSÉGVÁLALÁSAINK:
- Termékünk kiválasztott ökológiai összetevőket tartalmaz. A COSMOS ORGANIC az EcoCert Greenlife által tanúsított, az európai COSMOS szabvány szerint.
- Vegán összetétel: Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket vagy melléktermékeket.
- A citromfűt kifejezetten azért választottuk, mert megújuló forrásból származik, és évente képes regenerálni.
- Aloe Vera-t organikusan termesztjük és tisztességes módon kereskedelmezzük a mexikói Campeche állam biodiverzitásának tiszteletben tartása mellett.
- Kartonunk 100% -ban újrahasznosítható. Kérjük, osztályozza megfelelően.


A GARNIER ORGANICS TERMÉKCSALÁD
- Kiválasztott növényi anyagokkal és illóolajokkal készül, amelyek minden bőrtípushoz megfelelnek.
- Biztonságos és hatékony képletek kiválasztott ökológiai összetevőkkel.
- Az eredményeket láthatja és érezheti

Hogy használni

Vigye fel ezt a frissítő gélkémet a tiszta bőrre és körkörös mozdulatokkal dolgozza el. A tiszta és élénkített bőrért mindennap mossa le arcát citromfű gélmosóval és a Konjac szivaccsal.Konjac Sponge everyday.

Összetevők

Hordeum Vulgare, Stem Water, Aqua / Water, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Coco, Caprylate/Caprate, Alcohol Denat, Acacia Senegal Gum, Zea Mays Starch / Corn Starch, Cymbopogon, Schoenanthus Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Centaurea Cyanus Flower Water, Arginine Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Coco-Betaine, Propanediol, Carrageenan, Citric Acid, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Geraniol, Eugenol, Limonene, Citral, Benzyl Alcohol, Parfum / Fragrance, (F.I.L B223539/1).

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Franciaország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!