CZSKHU 3600542196888 t776CZSKHU 3600542196888 t776CZSKHU 3600542196888 t776 CZSKHU 3600542196888 t1BCZSKHU 3600542196888 t1BCZSKHU 3600542196888 t1B LevendulaLevendulaLevendula LevendulaLevendulaLevendula

Garnier Bio Garnier Bio Lavandin Öregesés elleni Szem Krém

Dúsítva organikus lavandin illóolajjal és E-vitaminnal, hogy pótolja a bőrt nedvességgel. A szem területe megújul és simábbnak tűnik.

méret
15ml

Termék Információ

Azért választottuk a szerves Lavandin illóolajat, mert ismert regeneráló tulajdonságairól. Ezért a Lavandin illóolajat extraháljuk gőzdesztillációval, hogy megőrizzük annak természetes jóságát.

Szerves arganolajjal és antioxidáns E-vitaminnal dúsítva ez a napi hidratáló napról napra simítja és feszíti a bőrt. 2 hét alatt a bőr simábbnak látszott a nők 79% -ánál, a bőr erősebbnek érezte magát a nők 71% -ánál (52 önkéntes értékelés).


KÖTELEZETTSÉGVÁLALÁSAINK

- Termékünk kiválasztott ökológiai összetevőket tartalmaz. A COSMOS ORGANIC az EcoCert Greenlife által tanúsított, az európai COSMOS szabvány szerint.
- Vegán összetétel: Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket vagy melléktermékeket.
- A Lavandin-t kifejezetten azért választottuk, mert megújuló forrásból származik, amely évente képes regenerálódni.
- A franciaországi Lavandin-t organikusan termesztik és tisztességes kereskedelemben részesítik a biodiverzitás tiszteletben tartása mellett.
- Üvegünk 25% -ban újrahasznosított üveget tartalmaz. Kartonunk 100% -ban újrahasznosítható. Kérjük, osztályozza megfelelően.


A GARNIER SZERVEZET ELKÖTELEZETSÉGE
- Kiválasztott növényi anyagokkal és illóolajokkal készül, amelyek minden bőrtípushoz megfelelnek.
- Biztonságos és hatékony képletek kiválasztott ökológiai összetevőkkel.
- Az eredményeket láthatja és érezheti

Hogy használni

Naponta kétszer vigye fel a szem környékére.

Összetevők

Aqua / Water, Centaurea Cyanus Flower Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Jojoba Seed Oil, Undecane, Glyceryl Stearate Citrate, Stearyl Alcohol, Candelilla Cera / Candelilla Wax, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Argania Spinosa Kernel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Tridecane, Cetearyl Glucoside, Medicago Sativa Extract / Alfalfa Extract, Sodium Phytate, Arginine, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Coco-betaine, Alcohol, Citric Acid, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Mica, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Parfum / Fragrance, (F.I.L B228491/1).

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Franciaország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!