3600540352392 (1)3600540352392 (1)3600540352392 (1)

Garnier Body Ultimate Szépség Olaj

Ez az olaj egy intenzíven tápláló száraz olaj, ötször töményebb, mint egy normál testápoló. Gazdagítva 4 értékes olajjal: argan, makadám, mandula és rózsa

méret
150ml

Termék Információ

A Garnier Ultimate Beauty Oil megfelelő az Ön számára, ha a bőr száraz és fénysugár fokozására szorul. Ez az olaj intenzíven tápláló, száraz olaj, ötször tömörebb, mint egy szokásos testápoló *.

& nbsp;

ELŐNYÖK & nbsp;
& Bull; Ötször koncentráltabb, mint egy szokásos testápoló.
• Dúsított 4 értékes olajjal - argan, makadamia, mandula és amp; Rózsa - boldogul illatos receptje azonnal felszívódik, hogy láthatóan átalakítsa a bőrt.
• Súlytalan formula - nem ragadós

Hogy használni

Permetezze közvetlenül a bőrre, óvatosan dörzsölje be, és hagyjon időt a felszívódásra. Ne használja arcra.

Összetevők

695658 5 - Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Argania Spinosa Oil/Argania Spinosa Kernel Oil, Benzyl Alcohol, Capsicum Annuum Extract/Capsicum Annuum Fruit Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Pentaerythrityl, Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Prunus Anygdalus Dulcis Oil/Sweet Almond Oil, Rosa Rubiginosa Seed Oil, Parfum\Fragrance (F.I.L. B53241/2)

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Franciaország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!