Micellás víz hidratáló tejjelMicellás víz hidratáló tejjelMicellás víz hidratáló tejjel

Skin Naturals Micellás víz hidratáló tejjel

A Garnier hidratáló tejjel ellátott micellás vize eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. A Garnier most először egyesíti a micellás tisztítóvíz hatékonyságát és könnyedségét egy csipetnyi tejjel a letisztult, megtisztított és hidratált arcbőrért.
 

méret
400 ml

Termék Információ

A Garnier most először egyesíti a micellás arctisztítók hatékonyságát és könnyedségét egy csipetnyi tejjel a tiszta és hidratált arcbőrért. Egyetlen vattakoronggal dörzsölés nélkül eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Ez a könnyű textúra tökéletesen tisztává teszi a bőrt. A bőr felfrissül, zsíros vagy ragacsos érzés nélkül.

ELŐNYÖK
- Nem zsíros és nem ragad.
- Kifejezetten száraz és érzékeny bőrre kifejlesztve.
- A micellák olyan aktív tisztító összetevők, amelyek mágnesként viselkednek, hogy a bőrön lévő szennyeződéseket, sminket és faggyút megragadják, anélkül, hogy a bőrt erőteljesen dörzsölnénk.

Hogy használni

Vattakoronggal vidd fel az arcra, a szemre és az ajkakra.

Összetevők

Aqua / water, Propanediol, Glycerine, Isopropyl Myristate, Polysorbate 20, Betaine, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Xanthan Gum, Panthenol, Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Myrtrimonium Bromide.

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Lengyelország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!