Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz

Micellar Micellar Tejes Tisztító Víz

A Garnier Micellar Tejes Tisztító Víz eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket a bőr kiszáradása nélkül. A Garnier első alkalommal ötvözi a micellás tisztító víz hatékonyságát és könnyedséget egy kis tejjel a tiszta, sminkmentes és hidratált bőr számára.

méret
400ml

Termék Információ

A Garnier első alkalommal ötvözi a micellás tisztító víz hatékonyságát és könnyességét egy kis tejjel a tisztított, sminkmentes és hidratált bőr számára. Csak egy vattakorongal és dörzsölés nélkül a Garnier Micellar tisztító tejvíz eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket a bőr kiszáradása nélkül. Csak egy mozdulattal ez a könnyű textúra a bőr tökéletesen tiszta, szennyeződésektől és sminktől mentes. A bőr friss, nem zsíros vagy ragadós felület.

Előnyök 

• Nem zsíros vagy ragadós felület
• Zsíros és kombinált bőrre, amely hajlamos a tökéletlenségre.
• A micellák aktív tisztító alkotóelemek, amelyek mágnesként hatnak a szennyeződések, a piszok és az olaj begyűjtésére a bőrben, erőteljes dörzsölés nélkül.

Hogy használni

Vigye fel a terméket egy korongvattára, és törölje le az arcát, a szemét és az ajkait. Nincs szükség öblítésre.

Összetevők

Aqua / water, Propanediol, Glycerine, Isopropyl Myristate, Polysorbate 20, Betaine, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Xanthan Gum, Panthenol, Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Myrtrimonium Bromide.