Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz

Skin Naturals Micellás víz hidratáló tejjel

A Garnier hidratáló tejjel ellátott micellás vize eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. A Garnier most először egyesíti a micellás tisztítóvíz hatékonyságát és könnyedségét egy csipetnyi tejjel a letisztult, megtisztított és hidratált arcbőrért.
 

méret
400 ml

Termék Információ

A Garnier most először egyesíti a micellás arctisztítók hatékonyságát és könnyedségét egy csipetnyi tejjel a tiszta és hidratált arcbőrért. Egyetlen vattakoronggal dörzsölés nélkül eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Ez a könnyű textúra tökéletesen tisztává teszi a bőrt. A bőr felfrissül, zsíros vagy ragacsos érzés nélkül.

ELŐNYÖK
- Nem zsíros és nem ragad.
- Kifejezetten száraz és érzékeny bőrre kifejlesztve.
- A micellák olyan aktív tisztító összetevők, amelyek mágnesként viselkednek, hogy a bőrön lévő szennyeződéseket, sminket és faggyút megragadják, anélkül, hogy a bőrt erőteljesen dörzsölnénk.

Hogy használni

Vattakoronggal vidd fel az arcra, a szemre és az ajkakra.

Összetevők

Aqua / water, Propanediol, Glycerine, Isopropyl Myristate, Polysorbate 20, Betaine, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Xanthan Gum, Panthenol, Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Myrtrimonium Bromide.