FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk

Hydrabomb Öregedésgátló Szem Körüli Textil Maszk SkinActive

A Hydra Bomb öregedésgátló szemtextil-maszkot ultrabarát simító készítménnyel infuzálják, amelyet zöld teával gazdagítanak. Intenzíven rehidrálja a bőrt és simítja a vonalakat

6ml

Termék Információ

A Hydra Bomb öregedésgátló szemkörüli textil-maszk célja a finom vonalak simítása, a táskák és a sötét körök csökkentése. Ha a szem kontúrja fáradtnak és unalmasnak tűnik, ez a szövetmaszk hatékony megoldást kínál a finom vonalak simításához és a szem környékének frissítéséhez!

Ez egy ultra könnyű, simító hidratáló formula, amely dúsított zöld teával és hialuronsavval. Eloszlatja a hidratációt és hihetetlen frissességet biztosít az azonnal simított finom vonalak és a rehidratált szemkontúr számára.

Hogy használni

  1. A felvitelhez vegye ki, és bontsa ki a maszkot. Válassza le a tapaszt a védőfóliától.

  2. Finoman vigye fel a tapaszt a megtisztított bőrre. Finoman simítsa fel a maszkot, hogy biztosítsa a bőrrel való érintkezést, a tapaszok hozzáigazítását a szem alatti célhoz.

  3. Hagyja 15 percig, majd távolítsa el.

  4. Finoman masszírozza a felesleges készítményt a bőrbe vagy használjon korongvattát a maradék eltávolításához.

    MEGJEGYZÉS: A hűtés hatás érdekében tartsa a hűtőszekrényben.

Összetevők

967445 1 - Összetevők : Aqua / Water, Propylene Glycol, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, P-Anisic Acid, Mannose, Hydroxyethylcellulose, Camellia Sinensis Leaf Extract, Potassium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Glyc Eryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Dipotassium Glycyrrhizate, Pvm/Ma Copolymer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis Juice / Orange Juice (F.I.L C232753/1).