A levendulatól a Lavandinig: A szerves Lavandin illóolaj előnyei és felhasználásai

Nézze meg egy olyan termék összetevőinek listáját, amely bio illóolajokat használ, és ott láthatja csak a organikus lavandin illóolajat. Ne tévessze meg magát azzal a gondolattal, hogy ez a szó csak a levendula helyesírásá & ndash; ugyanabból a családból származnak és több tulajdonsággal rendelkeznek, de határozottan két különálló növény. A Lavandin egy valódi levendula és tüske levendula hibridje, amely nagyobb növényt eredményez, nagyobb virághozammal. Most, hogy tudja, mi az a lavandin, valószínűleg kíváncsi, hogy a organikus lavandin illóolaj milyen előnyökkel járhat Önnek. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogy ez a hatalmas növény hogyan segíthet a szépségápolásában!

Bőrápolás

Az organikus lavandin illóolaj különféle szépségápolási termékekben található meg és ez jó okkal van így! Az organikus illóolaj hatóanyagai, a linalool, a linalil-acetát, a kámfor és a cineol rendkívül hatékonyak, valamint nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságukról ismertek. Bőrápoló formulába keverve az organikus lavandin illóolaj hozzájárul az anti-aging hatáshoz azáltal, hogy regenerálja és javítja a bőr feszességét. Éppen ezért a Garnier Organics termékcsalád organikus lavandin illóolajat használ az anti-aging bőrápolási termékeiben; Regenerating Lavandin Smooth & Glow arcolaj, Regenerating Lavandin Anti-Age nappali krém és Regenerating Lavandin Anti-Age szemkörnyékápoló krém. Ezek a lavandin illóolaj-termékek még az erős anti-aging előnyök mellett is elég gyengék ahhoz, hogy még a legérzékenyebb bőrön is használhatók legyenek.

Aromaterápia

A valódi levendulához képest az organikus lavandin illóolaj valamivel erősebb illattal rendelkezik, amely édes és enyhén kámforos. A relaxációt elősegítő hagyományos levendula illóolajokkal ellentétben az organikus lavandin illóolaj magas kámfortartalma stimuláló illatot eredményez. 

És már kész is vagyunk; Most már ismersz minden információt ennek az édes illatú illóolajnak az előnyeivel és felhasználásával kapcsolatban! 

 

Kapcsolódó termékek