Mi a Konjac szivacs?

Érezheti-e a bőre intenzívebb tisztaságát azáltal, hogy az arcát másképp mossa? Lehet & ndash; ha hozzáad egy konjac szivacsot tisztítóprogramjához. A konjac gyökér, Ázsiából származó zöldségből készült, a konjac szivacs egy szuper-szelíd, szuperhatékony hámlasztó.

cleansing routine. Crafted from the konjac root, a vegetable from Asia, the konjac sponge is a super-gentle, super-effective exfoliator.

Eredetileg a finom bőrrel rendelkező csecsemők fürdetésére készült, ezért természetesen puha, porózus textúrával rendelkezik, amely kíméletesen távolítja el a lerakódásokat, ezzel elősegítve a sima, üde arc megjelenését. Üdvözöld a ragyogó bőrt anélkül, hogy további lépéseket kellene tenned érte a napi rutinodban. 

A mélytisztítóval együtt alkalmazva valóban fokozhatod a Konjac szivacs hámlasztó tulajdonságait. A Garnier Organics Fresh Lemongrass Detox Gel Wash lemosóval párosítva a duó polírozó hatással bír, kisimítja a bőr felületét és tartós ragyogást hagy maga után. A kombináció kiemeli az elhalt hámsejteket, amelyek akadályozhatják a természetes ragyogást. A Konjac szivacsok alkalmasak az érzékeny bőr kíméletes hámlasztására is, ami néha nem képes jól reagálni bizonyos radírokra vagy maszkokra; használd naponta a tisztítószereddel együtt, hogy olyan ragyogást adjon, amely közel áll a heti radírozás vagy arcmaszk hatásához.

A Konjac szivacsot az organikus Garnier Organics Fresh Lemongrass Detox Gel géllel együtt is használhatod, hogy fokozd a szennyezésgátló hatásokat. A szivacs egyedi szerkezete segít eltávolítani a makacs szennyeződéseket, amelyek a bőr felszínére rakódhatnak. Eközben az organikus citromfű illóolaj ebben a szakszerűen kidolgozott formulában saját tisztító tulajdonságairól ismert. Így együtt nagyon félelmetes párt alkotnak.

Nem számít a bőrtípusod, és ha még mindig azt a bizonyos ragyogást keresed, akkor próbáld ki ezt az egyszerű, szórakoztatóan használható természetes eszközt. Feljavítja a bőrápolási rutin hatásait anélkül, hogy több időt kelleni ráfordítani.

Kapcsolódó termékek