Miért adjon hozzá Konjac szivacsot a bőrápolás rutinához?

Hallott már a Konjac szivacsokról, és azon tűnődött, vajon mi ez a hűhó? Ha egy habzó arcmosóval párosul, a Konjac tisztító szivacs az új és egyszerű módja annak, hogy a bőr tisztítása közben finoman bőrápolást nyújtson!

Mi az a Konjac?
A 100%-ban természetes Konjac szivacsok a Konjac növény gyökeréből készülnek, amelyet Ázsiában évszázadok óta termesztenek. A Konjac szivacsok növényi rostjai természetesen porózusak és vízbe merítve szuperlágyakká válnak, így még a legérzékenyebb bőrhöz is elég kíméletesek. Ideális a napi hámlasztáshoz, megtisztít az elhalt hámsejtektől, eltávolítja a szennyeződéseket, sőt, még a sminkedet is leszedi, így az arcod puha és természetesen szuper tiszta lesz. És ami még jobb – A Konjac szivacsok teljesen természetesek, így hagyhatod őket biológiai lebomlani, vagy akár komposztálhatod is őket.

A Konjac szivacs használata
Készítsed elő a használatra a Garnier Organics Konjac Cleansing Sponge szivacsot úgy, hogy néhány percig meleg vízben áztatod. Miután puha és eléggé átnedvesedett lett, egyszerűen csak fröccsents vizet az arcodra, tegyél néhány cseppet kedvenc tisztítódból a szivacsra, majd kezdj el körkörös mozdulatokkal radírozni. Javasoljuk, hogy párosítsd a Garnier Organics Fresh Lemongrass Detox Gel Wash lemosóval, mert együtt használva ez a tisztító duó képes feloldani az eltömített pórusokat, eltávolítani az elhalt hámsejteket és simává tenni a bőr általános megjelenését. Ne felejtsd el frissen tartani a szivacsodat azzal, hogy 2–3 havonta kicseréled!  

Nos, akkor mire vársz még? Fogd meg a Garnier Organics Konjac Cleansing Sponge szivacsot és finoman tisztítsd meg a puhább, tisztább bőr felé vezető utadat!

 

Kapcsolódó termékek