Haldoklik othon a haja?: Mi útmutatónk lépésről lépésre

Kíváncsi, hogyan lehet a haját olyan színnel festeni,mely inspirálja? Ijesztő lehet, de nem kell habozni otthon a haj festés szempontjából. Kövesse ezt az egyszerű lépésről lépésre útmutatót, hogy segítse a haja festő élményét otthonában.

ELSŐ LÉPÉS: Válaszd ki a megfelelő formulát
Manapság rengeteg mesés színezék áll rendelkezésre. Az Olia olajalapú formulája ammóniamentes és olajokból táplálkozik. A Nutrisse termékcsalád természetes olajokban gazdag.

MÁSODIK LÉPÉS: Az előkészítés kulcsfontosságú
Előtte pár napig ne moss hajat, mivel a festék jobban képes behatolni a szálakba némi olajjal. A kezdés előtt legyen kéznél minden, amire szükséged lehet - ellenőrizd, hogy a kesztyűd és a színező ecset elérhető távolságban legyenek. Viselj egy régi pólót, vagy dobj egy régi törülközőt a ruháidra és védjed a fürdőszoba felületeit is.

HARMADIK LÉPÉS: Játssz a szabályok szerint
A hajpróba elengedhetetlen. Ennek elvégzéséhez kövesd a dobozon található utasításokat. Ha az van odaírva, hogy hagyd fent 20-25 percig a festéket, ne várj 40 percet abban reménykedve, hogy gazdagabb lesz a színe, mert ez károsíthatja a hajat. Ne feledd - fontos, hogy gondosan vidd fel a festéket az egyenletes szétterülés érdekében.

NEGYEDIK LÉPÉS:Festés után ápold a hajad
Festés után 2 vagy 3 napig kerüld a sampont. Ez lehetővé teszi a festék beépülését a hajszálakba, így a szín tovább fog tartani. Miután újra elkezdted mosni, használj színes hajra tervezett termékeket. Ha olyan színt választottál, amely sokkal világosabb, mint az eredeti árnyalata, használj hajszínezőt, hogy elkerüld a nem kívánt narancssárga vagy sárgás árnyalatokat.

Ahogy láthattad, nem kell félned saját hajad otthoni festésétől, ha követed az egyszerű lépéseinket. Megfelelő hajfestékkel és a tincseidet védő néhány tápláló termékkel felfegyverkezve készen állsz arra, hogy pillanatok alatt nagyot ugorj előre!

Kapcsolódó termékek