5 ok, amiért bőre szeretni fogja a micellás arclemosót

Olyan csábító, hogy ágyba esik anélkül, hogy eltávolítanánk a sminkjét, főleg egy nehéz nap után. Az alapozó és a szempillaspirál nem lemosása azonban eltömődött pórusokhoz és fájó, viszkető szemhez vezethet. Bónusznak kell lennie, amely természetesen felgyorsítja az éjszakai tisztítórendszert, anélkül, hogy a finom szemkörnyékét dörzsölné.

A legújabb organikus micellás arclemosók, például a Garnier Organics Soothing Cornflower micellás víz, ideális választást kínálnak a bőr tisztítására és megnyugtatására, valamint a szem sminkjének eltávolítására.

Dörzsölés nélkül távolítja el a szennyeződéseket
Az organikus micellás víz kis molekulacsoportokat tartalmaz, amelyek micellákként ismertek. Ezek a piszkot vonzó mágnesek egyszerűen megfogják és eltüntetik a smink, a zsír és a napi piszok minden nyomát, így a bőr friss és fényes lesz. Még a vízálló termékek is gyorsan megadják magukat a szerves micellás víz tisztító erejének. Továbbá nincs szükség leöblítésre, így értékes perceket spórolhatsz meg egy mozgalmas nap végén.

Megnyugtatja az érzékeny bőrt
A tisztított micellás víz és a szerves búzavirág víz kombinációja olajjal dúsítva egy kíméletesebb, nem zsíros módszert kínál a smink feloldására és a szennyeződések eltávolítására. A szerves búzavirág víz a nyugtató tulajdonságairól híres. Ezért ideális választás, ha a bőrtisztítás napi rutinja feszítő érzést kelt a bőrödben, mivel tökéletesen alkalmas az érzékeny bőr megnyugtatására. Az oldat hidratáló minősége hozzájárul az arcbőr egészséges ragyogásához.

Még a vízálló szempillafestéket is eltávolítja
Egyes vízálló szempillafestékeket nehéz eltávolítani, valamint a szem körüli finom terület dörzsölése táskás bőrhöz vezethet. A szerves micellás víz egyszerű megoldást kínál. Egyszerűen itasd át a vattát micellás vízzel és tartsd óvatosan a csukott szemeden néhány másodpercig, mielőtt alaposan letörölnéd a szempilláidat alulról felfelé. Ügyelj arra, hogy a szempilláid a megfelelő irányba mutassanak, nehogy oldalirányba húzd vagy körkörös mozdulatokkal töröld le őket. Ha makacs foltok maradnak, távolítsd el micellás vízbe áztatott fültisztító pálcával.

Finoman eltávolítja az alapozót
Az erős alapozó eltávolítása minden nap végén nehézkes lehet. Itass át tiszta vattát szerves micellás vízzel, majd óvatosan töröld át a bőrödet nyaktól állig, orrtól fülig és a homlokon át, hogy ragyogó és fényes legyen az arcbőr. Tíz nőből kilenc egyetért abban, hogy Garnier Organics nyugtató búzavirág micellás víz finoman és egyszerűen eltávolítja a sminket.

Az élénk színű ajakrúzzsal is elbír
Lehet, hogy imádod az élénkpiros ajkakat, de rettegsz a foltok és kenésnyomok megjelenésétől. Egy finom csepp Garnier Organics nyugtató búzavirág micellás víz diszkréten eltávolítja a foltokat. Természetesen a sminkeltávolítás csak az első lépése az éjszakai bőrápolási rutinnak. Ne felejtsd el utána felvinni a kedvenc Garnier éjszakai krémedet.

A szerves micellás víz dörzsölés nélkül gyorsan eltávolítja a sminket és gyengéden nyugtatja az érzékeny bőrt. Csatlakozz Te is a micellás forradalomhoz és változtasd a nap végi bőrtisztítási rutinodat kellemes, kényeztető élménnyé.