A levendulától a Lavandinig: a szerves Lavandin illóolaj előnyei és felhasználási módjai

Nézze meg a termék összetevőit, amely bio illóolajokat tartalmaz. Ott találja az organikus lavandin illóolajat is. Ne tévessze meg, a levendula és a Lavandin szavak közötti hasonlóság. Ugyanabból a családból származnak és hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, de határozottan két különálló növényről van szó. A Lavandin egy közismert levendula és egy tüskés levendula hibridje, amely nagyobb terményt eredményez, bőségesebb virághozammal. Ennek tudatában, valószínűleg kíváncsi, hogy a organikus lavandin illóolaj milyen előnyökkel járhat. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogy ez a növény hogyan segíthet a szépségápolásában!

Bőrápolás

Az organikus lavandin illóolaj különféle szépségápolási termékekben található meg és ez jó okkal van így! Az organikus illóolaj hatóanyagai, a linalool, a linalil-acetát, a kámfor és a cineol rendkívül hatékonyak, valamint nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságukról ismertek. Bőrápoló formulába keverve az organikus lavandin illóolaj hozzájárul az anti-aging hatáshoz azáltal, hogy regenerálja és javítja a bőr feszességét. Éppen ezért a Garnier Organics termékcsalád organikus lavandin illóolajat használ az anti-aging bőrápolási termékeiben; Regenerating Lavandin Smooth & Glow arcolaj, Regenerating Lavandin Anti-Age nappali krém és Regenerating Lavandin Anti-Age szemkörnyékápoló krém. Ezek a lavandin illóolaj-termékek még az erős anti-aging előnyök mellett is elég gyengék ahhoz, hogy még a legérzékenyebb bőrön is használhatók legyenek.

Aromaterápia

A valódi levendulához képest az organikus lavandin illóolaj valamivel erősebb illattal rendelkezik, amely édes és enyhén kámforos. A relaxációt elősegítő hagyományos levendula illóolajokkal ellentétben az organikus lavandin illóolaj magas kámfortartalma stimuláló illatot eredményez. 

És már kész is vagyunk; Most már ismersz minden információt ennek az édes illatú illóolajnak az előnyeivel és felhasználásával kapcsolatban!