Az Organics termékcsalád termékei valóban hatékonyak és eredményesek?

Valóban működnek-e az ökológiai termékek? Az a gondolat, hogy a nagy teljesítményű termék elkészíthető a természetből, nem pedig a laboratóriumból nyert alapanyagokból, túl jónak tűnhet, hogy igaz legyen. Ennek ellenére a bőrére és a környezetre kedvező, hatékony bőrápoló valódi. Itt van miért.

Az organikus termékek hatékonysága attól függ, hogy az összetevőket hogyan dolgozzák fel és miként hozzák létre a teljes terméket. Egy formulában az összetevők megfelelő egyensúlyának megtalálása intenzív kutatást igényel. Ez különösen igaz, ha természetes kivonatokkal dolgoznak, amelyek eleve összetettek és sokfélék.  

A Garnier több mint 10 évet töltött a természetes és organikus összetevők megfelelő kombinációjának beszerzésével és kifejlesztésével az új Garnier Organics termékcsalád esetén. Az ECOCERT a szigorú nemzetközi szabványok szerint a teljes termékcsaládot szervesnek minősítette. Minden termék legalább 95%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Minden termék valamilyen természetes sztár összetevőt tartalmaz, gondosan kikeverve az adott bőrtípus számára.

Organikus citromfű illóolaj
A normál vagy vegyes bőr tisztításához a Garnier Organics Fresh Lemongrass Detox Gel Wash a szerves citromfű illóolaj tisztító erejével bír. A gőz desztillációval felszabadul a citromfű növény esszenciája, amivel megőrzi természetes koncentrációját. Ez a formula a szennyeződés és a lerakódások eltávolításával segíti a bőr méregtelenítését. Egy gyengéd Konjac szivaccsal együtt alkalmazva segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és a faggyúfelhalmozódást, amely eltömítheti a pórusokat és aknét, illetve aknét és pattanásokat okozhat.

Organikus argánolaj
Ez a legfontosabb összetevő a száraz bőrre szolgáló Garnier Organics Rich Argan Multi-Use Rescue Balm termékben. A marokkói argán (a növény őshonos élőhelye) női szövetkezetektől felelősségteljes módon beszerzett, egyértelműen zöld minősítéssel rendelkező összetevő. A gondos kivonási folyamat megőrzi az olaj zsírsavainak eredendő tápláló tulajdonságait. Ez az ultrakönnyű formula gyorsan felszívódik, így a bőr felfrissül és hidratálttá válik. 

Organikus Lavandin illóolaj
Ezt az összetevőt egy anti-age nappali krémbe építve a Garnier ráirányította a figyelmet a Franciaországból származó organikus lavandin illóolajra. Klinikailag bizonyítottan fokozza a sejtek megújulását, a Garnier Organics Regenerating Lavandin Anti-Age Day Cream 24 órán át hidratál, csökkenti a ráncokat és feszessé és rugalmassá teszi a bőrt.

A Garnier Organics termékcsalád a bőrt javító és idővel az egészségre is pozitívan ható koncentrált növényi összetevőkkel és innovatív formulákkal megmutatja, hogy mennyire hatékony lehet a bőrápolás.