Hogyan kombináljuk arcápolási rutinunkat illóolajokkal?

A bőrre gyakran antioxidánsokat tartalmazó csomagolásban az organikus illóolajok természetesen hasznos összetevők, amelyek javíthatják bőrápolási rendszerét. Nem biztos benne, melyiket használja a bőrére, és hogyan kell ezeket alkalmazni? Olvasson tovább, hogy megtudja!

skincare regime. Unsure which ones to use for your skin and how to incorporate them? Read on to find out!

Organikus kakukkfű illóolaj: Tonik vegyes és zsíros bőrre
A tonik a lerakódások eltávolításával segíti a bőr alapozását a további kezelés érdekében. Ez különösen előnyös a zsíros vagy vegyes bőr esetén, mivel elősegíti a bőr tisztítását és ennek következtében hozzájárul a T-zóna és a pattanások semlegesítéséhez. Ezt szem előtt tartva kijelenthető, hogy a szerves kakukkfű illóolaj ideális összetevő a tonikhoz. Tisztító tulajdonságairól híres, a pórusok megtisztításában és a látható hibák csökkentésében is segít. Ez a szerves illóolaj a tonikba van integrálva, hogy elősegítse a matt bőr és az intenzív frissesség érzését. Ha zsíros a bőröd, a Garnier Organics Purifying Thyme Toner kiváló módja annak, hogy a szerves illóolajat is a napi rutinod részévé tedd.

Organikus Lavandin illóolaj: Arcolaj és anti-aging krém mindenkinek
Az arcolajok bárki számára fokozhatják a napi bőrápolási rutint, még zsíros bőr esetén is, különösen akkor, ha olyan szerves illóolajat tartalmaznak, mint az #avandin. A Garnier Organics Regenerating Lavandin Smooth & Glow Facial Oil remek kiegészítője lehet a bőrápolási rutinodnak. Szerves eredetű levendulát tartalmaz, minden bőrtípust táplál, kisimít és ragyogtat, akár 48 órás hidratálással. Ennek a regeneráló és feszesítő tulajdonságairól ismert összetevőnek az előnyeit a Garnier Organics Regenerating Lavandin Anti-Age Day Care and Eye Care anti-aging krémek használatával is kiaknázhatod. 

Citromfű illóolaj: Tisztító normál vagy vegyes bőrre
Még akkor is, ha normál bőrtípusod van, organikus illóolajokkal javíthatod az arcszínedet. A tisztítószerek elengedhetetlen termékek, amelyek éjjel és nappal egyaránt használhatók a bőr tisztaságának és kiegyensúlyozottságának megőrzésére. Az organikus citromfű illóolaj kiváló összetevője az arctisztítóknak, mivel tisztító tulajdonságairól ismert és elősegíti az oxidáló károsodás elleni küzdelmet. Az azonnali mélytisztítás érdekében add hozzá a Garnier Organics Fresh Lemongrass Detox Gel Wash termék használatát a bőrtisztítási szokásaidhoz.

Argán illóolaj: Arcpermet száraz, érzékeny bőrre
Száraz, érzékeny bőröd van és frissítő hidratálásra van szükséged? Ha igen, akkor egy tápláló arcpermet, például a Garnier Organics Rich Argan Nourishing Mist kiváló megoldás lehet. A hidratáló tulajdonságairól ismert és zsírsavakkal teli szerves argán illóolaj csodálatos összetevő, amely segíti a bőr táplálását és a nedvesség növelését. Ezenkívül a könnyű permetes textúrája gyorsan felszívódik a bőrben, így ideális mindennapi arcpermetként való használatra. 

A bőröd típusától függetlenül van egy olyan organikus illóolaj, amely fokozhatja a bőrápolási tevékenységed hatékonyságát. Kezdj el használni még ma egy olyan terméket, amely ilyen összetevőt tartalmaz, és pillanatok alatt javulni fog az arcszíned!