Jót tesz-e a Garnier BIO öregedésgátló termékcsalád a bőrömnek?

Függetlenül attól, hogy bőrápolási célja öregedésgátló, regeneráló vagy erősítő-e bőrének vitalitása és egészséges ragyogása, a hozzávalókon függ. Nézzük meg az öregedésgátló bőrápolás néhány pozitív okát.

Tiszta, organikus összetevők
Minden bőrápolási termékhez meg kell találnod a bőrtípusodnak megfelelőt, de van egy dolog, amiért a bőröd mindig hálás lesz, és ez a táplálás. A Garnier Organics Smooth & Glow Facial Oil Lavandin termékben olyan olajok találhatók, mint az olíva-, jojoba-, napraforgó-, Camelina- és argánolaj, amelyeket gondosan vegyítettek organikus lavandin illóolajjal egy olyan formulában, amely minden bőrtípust segít táplálni, még az érzékeny bőrt is. Organikus formájában semmi sem akadályozza meg a bőrt abban, hogy az összetevők nyújtotta minden előnyt kiélvezhessen.

Organikus Lavandin illóolaj
Évszázadokon át a finom illata miatt szerették, de ma már tudjuk, hogy az organikus lavandin illóolaj segítséget jelent az anti-aging bőrápolásban. A felhasznált növény a Lavandula Hybrida fajta, amelyet organikusan termesztenek Franciaországban. Az illóolajok összetétele komplex, de a lavandin néhány fő alkotóeleme a linalool, a linalil-acetát, a kámfor és a cineol. Regeneráló és anti-aging tulajdonságai abból adódnak, hogy képesek stimulálni a bőr természetes megújulási folyamatait, elősegítve ezzel a feszességet és rugalmasságot, valamint csökkentve a ráncokat. Használd ki ennek az összetevőnek az előnyeit a Garnier Organics Regenerating Lavandin Anti-age Day Cream és a Eye Care krémek termékek használatával.

Organikus argánolaj
A lavandin jellemzői mellett az organikus argánolaj hidratáló és helyreállító tulajdonságai hozzájárulnak a Garnier Organics Regenerating Lavandin Smooth & Glow Facial Oil formula hatásaihoz. Az organikus argánolaj különösen gazdag tápanyag lipidekben és zsírsavakban, például linolsavban és olajsavban. Ezeknek az összetevőknek nyugtató és jótékony hatásuk van, amelyek az organikus argánolajat különösen előnyössé teszik a száraz bőr számára. 

A biogazdálkodás és az olyan termelőktől származó megújuló növényi források termékeként, akikkel tisztességes módon kereskednek, az organikus anti-aging bőrápoló formula nemcsak a bőrödnek jó, hanem jót tesz a környezetnek és az abban élő embereknek is.