Mi az a tonik és miért előnyös az organikus kakukkfű illóolaj használata?

A bőr tisztítása és tonizálása rendkívül jótékony hatással lehet a teljes arcbőrére. A nap folyamán a bőr felszíne szennyeződéseket, elhalt bőrsejteket és olajat halmoz fel. Ezeket az elemeket eltávolító tisztítószerrel történő mosás után a toner használata segít a pattanások leküzdésében, és eltávolítja az esetlegesen még megmaradt faggyút.

A legtöbb tonik vízbázisú folyadék, amely a különféle bőrtípusok kezelésére készült, és hidratáló, nyugtató, vagy összehúzó hatással bír. Az organikus kakukkfű illóolajat tartalmazó tonik, mint például a Garnier Organics Purifying Thyme Toner használata kiváló lehetőség a bőr természetes tisztítása és mattítása érdekében. Ezért érdemes a tonikot az organikus kakukkfű illóolajjal együtt beépíteni a szépségápolási rutinodba.

Tisztító erő

A tonikodban található, természetes tisztító tulajdonságairól ismert organikus kakukkfű illóolaj a problémás részeket célozza meg és egyben mélyen tisztítja a bőrt, így az gyönyörűen tiszta lesz.

A tökéletlenségek csökkentése

A szerves kakukkfű illóolaja timolban gazdag, tisztító tulajdonságairól ismert hatóanyag. A szerves kakukkfű illóolajat tartalmazó tonik rendszeres használata segíthet a hibák látható mértékben való csökkentésében és a pórusok összehúzásában.