Miért az organikus kakukkfű illóolaja a bőrápolás egyik legújabb felkapott összetevője?

Négy okból indokolt, hogy a organikus kakukkfű illóolajat hozzá kell adni a bőrápoláshoz.

A foltok elleni hatásáról ismert
A tiszta arcbőr elérése még a legjobb időkben is nehéz lehet. Ha aknéra hajlamos a bőröd és meg akarsz szabadulni a pattanásoktól, miközben a bőröd friss és természetes ragyogását is meg szeretnéd őrizni, próbálj ki olyan bőrápoló termékeket, amelyek organikus kakukkfű illóolaj hatóanyaggal rendelkeznek.

Ez egy ismert antioxidáns
A szerves kakukkfű illóolaj egy természetesen erős antioxidáns. Azok az antioxidánsok, amelyek harcolnak a szabad gyökök ellen, létfontosságú részét képezik a bőrápolási rutinodnak és megvédenek a nap káros hatásaitól és a szennyeződésektől. Ez pedig segít minimalizálni azokat a ráncokat és foltokat, amelyeket a szabad gyökök okozhatnak a bőrödön. 

Amiatt ismert, hogy segít a zsírosodást kontroll alatt tartani
Az organikus kakukkfű illóolaj különösen jó a zsíros bőrre. A nagy pórusok, a fényes bőr és az akne gyakori problémái ennek a bőrtípusnak; az organikus kakukkfű illóolaj segít mindháromnak a természetes visszaszorításában. Ezért van az, hogy a kakukkfű illóolaj hasznosításának legjobb helye egy tonikban van, amelyet tisztításra terveztek, különösen smink vagy nehéz termékek használata után. A tiszta, de nem lecsupaszított érzés elérése érdekében a Garnier Organics Purifying Thyme Perfecting Toner kiváló választás a zsíros vagy vegyes bőrre. A természetes eredetű tonik a szerves kakukkfű illóolaj és szalicilsav keverékével mélyen megtisztítja a bőrt, eltávolítva a szennyeződést és a lerakódásokat, kitisztítva az eltömődött pórusokat, majd összehúzva azokat az egyenletes, egészséges arcszín érdekében.

Mindezen bőrjavító jellegű előnyös hatások mellett nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy hozzáadd az organikus kakukkfű illóolajat a bőrápolási rutinodhoz?