Milyen előnyökkel jár a szerves argánolaj beépítése a mindennapi arcápolási rutinba?

Hacsak nem vonnult vissza meditációra az elmúlt kilenc hónapban, valószínűleg egy vagy két dolgot hallott a organikus arganolajról. Az olaj, amelyet a marokkói arganfa magjából extrahálnak, természetesen E-vitaminnal van ellátva, ezáltal minden tápláló hidratáló tökéletes összetevője. A szerves arganolaj antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, így hasznos lehet a bőr természetes ragyogásának megőrzésében. Íme néhány módszer az egészséges és ragyogó bőr előmozdítására azáltal, hogy a szerves arganolajat bevezeti a bőrápolási rutinba.

1. Éjjeli hidratálás
A hidratálás valószínűleg már a napi rutinod része, és egy olyan formula kiválasztása, amely tele van organikus argánolajjal, gyors és egyszerű módja annak, hogy bőrödnek extra tápanyagot biztosíts. Ha száraz vagy érzékeny bőröd van, keress természetes összetevőket tartalmazó termékeket, például a Garnier Organics Rich Argan Nourishing Moisturiser hidratálót, amely kíméletes a bőrödhöz, miközben akár 48 órán keresztül hidratál.

2. Hidratáld és tartsd frissen egész nap a bőrödet
Akár a napsugarak, akár a városi levegő, akár a durva szél az oka, a nap folyamán mindenképpen kiszáradhat a bőr. Az arcpermet használata egyszerű és kényelmes módszer a bőr hidratálására és ragyogására akkor is, ha éppen úton vagy. A Garnier Organics Rich Argan Nourishing Mist permet nagyszerű módja annak, hogy a szárazabb bőr hidratált maradjon egész nap - és ami a legjobb, még a sminkre is felvihető! 

3. Ápolás és regenerálás
Néha a bőrödnek a megszokottnál valamivel több gondozásra van szüksége. Ha a tiéd kissé száraznak és érdesnek érzed, végezd el a szükséges intenzív kezelést a Garnier Organics Rich Argan Multi-Use Rescue Balm krémmel. Vidd fel az arcod, a tested vagy a kezed bármely részére, és hagyd, hogy a gazdag, tápláló balzsam szerves argánolajjal megnyugtassa a bőrt és enyhítse a szárazságot.  

Bármi is legyen a bőrápolási rutinod, mindig van rá mód, hogy az organikus argánolajat is a részévé tegyed. Kezdj el ragyogni!