Organikus búzavirág: a micellás vizek új sztár összetevője

Lehet, hogy a búzavirágot leggjobba a szép kék virágzása miatt ismeri, de kiderült, hogy még sokkal több van benne- ez a virág valójában a bőr számára nagyon erős tulajdonságokkal rendelkezik.Ez az oka annak, hogy a Garnier Organics termékcsalád organikus búzavirág vizet alkalmaz a nyugtató búzavirág micellás vízében. Tudjon meg többet a bio búzavirág előnyeiről és arról, hogy miért kellene kipróbálnia egy micellás vizet ezzel a hatalmas összetevővel!

1. Megnyugtatja az érzékeny bőrt
Az organikus búzavirágvíz különleges ereje a bőr megnyugtatásának elősegítésében, a bőrpír megelőzésében, az arcbőr frissé és ragyogóvá tételben rejlik. Ez nagyszerű hír a finom, érzékeny bőrű emberek számára, különösen azért, mert nem hagy maga után olajos maradványokat.

2. Felfrissíti a fáradt szemeket
Ezen összetevő nyugtató tulajdonságai miatt a szerves búzavirág vizet tartalmazó termékek kiválóan alkalmasak az érzékeny szemek számára. Duzzad és fáj a szemed a nap végén, esetleg a túl sok képernyő előtt töltött időt követően? A szem körüli bőr különösen sérülékeny és érzékeny a dörzsölés, a smink és a mindennapi szennyeződések okozta sérülésekre. Kezeld a Garnier Organics Soothing Cornflower Micellar Water micellás vízbe áztatott vattával néhány másodpercig a szem körüli részt, hogy visszanyerd természetes ragyogású pillantásodat!

3. Finoman eltávolítja a sminket
A sminknek van az egyik legrosszabb hatása a fáradt szemek számára, nehéz lehet leszedni, különösen akkor, ha érzékeny a bőröd. Használj micellás vizet sminklemosóként a kíméletes tisztításhoz, ami eközben a bőrödet is nyugtatja. A nyugtató organikus búzavirággal együtt a víz néhány okos tisztítószert is tartalmaz, az úgynevezett micellákat, amelyek mágnesként működnek, amik megfogják és kiemelik a szennyeződéseket. Ezért az öblítés nélküli micellás víz csökkentheti a meleg víz vagy a radírozás okozta irritációt, ami a smink leszedésekor jelentkezhet.