ShortPinkHairDesktopBanner950 534 ShortPinkHairMobileBanner768 432

Hogyan viseljük a rövid, rózsaszín hajat stílusosan?

A rövid, rózsaszínű haj egy új, izgalmas trend, és a jó hír az, hogy létezik egy stílus, amely megfelel az arc minden formájának. Ha mégis bizonytalan lenne az árnyalatot illetően kérjük, nézze meg az arca formáját és bőrének tónusát.

A megfelelő árnyalat megtalálása
Ha hűvös a bőröd tónusa (ébenfa, elefántcsont vagy világos), akkor a rózsaszín tiszta árnyalata fogja jól kiegészíteni az arcszínedet. Ha a bőröd tónusa meleg (barna, olíva vagy rózsás), keress egy porosabb pasztell rózsaszín árnyalatot - olyasmi, mint a halvány őszibarack szín -, hogy kiemeld arcszínedet és csillogjon a szemed. Miután megismerted az ideális árnyalatot, használj olyan festéket, amely táplálja és erősíti a hajat színezés közben.

Milyen frizura illik az arcodhoz?
A kerek arcokhoz a legjobb rövid frizurák sok réteget tartalmaznak az alakzat és a szögek létrehozásához; egy rétegelt frufru kiváló választás. Rövid, rózsaszín hajjal érdemes kissé tüskés megjelenésűvé válni, tetején nagyon rövid, oldalán pedig lágyabb rétegekkel. A szögletesebb arcformák rövid frizuráit sima és letisztult formában kell tartani, hogy ívesebb formákat adj a megjelenésedhez. Egy rövid, oldalra elválasztott bob frizura tetőtől talpig illene hozzád.

Ha a rövid, rózsaszín haj divatja a szíved választása, hajrá! A tincseket ápoló megfelelő festékkel, a bőrödhöz megfelelő árnyalattal és az arcod formájának megfelelőre vágott hajjal létezik olyan rövid rózsaszín frizura, amely tökéletes lehet a számodra.