Charcoal BarCharcoal BarCharcoal Bar Charcoal BarCharcoal BarCharcoal Bar Charcoal BarCharcoal BarCharcoal Bar Charcoal BarCharcoal BarCharcoal Bar Charcoal BarCharcoal BarCharcoal Bar

Pure Active Arctisztító szappan aktív szénnel

Arctisztító szappan aktív szénnel a bőr intenzív tisztításáért és a mitesszerek, pattanások és többlet olaj csökkentéséért az arcon és a testen.

méret
100 g

Termék Információ

Aktív szénnel és szalicilsavval gazdagított szappan, klinikailag bizonyított eredményekkel. Intenzíven tisztítja a bőrt és csökkenti az arc és a test bőrhibáinak megjelenését, mint a mitesszerek, a foltok és a többlet olaj. Segít csökkenteni a bőrhibákat az arcon és a testen, a bőr tisztábbnak és ragyogóbbnak látszik, a mitesszerek jelei csökkennek.

Hogy használni

Vizezd be az arcod, a tested és a nyakad. Mosd meg a bőrhibás területeket a szappannal. Közben zárd el a vízcsapot. Alaposan öblítsd le. Tárold a szappant egy tálcán a fekete foltok elkerüléséért.

Összetevők

SODIUM PALMATE, SODIUM • COCOATE, AQUA / WATER, GLYCERIN, PARFUM / FRAGRANCE, PERLITE, ZINC PCA, SODIUM CHLORIDE, SODIUM • HYDROXIDE, CHARCOAL POWDER, TETRASODIUM GLUTAMATE • DIACETATE, SALICYLIC ACID