Garnier Pure Active Charcoal BarGarnier Pure Active Charcoal BarGarnier Pure Active Charcoal Bar Charcoal BarCharcoal BarCharcoal Bar Charcoal BarCharcoal BarCharcoal Bar Charcoal BarCharcoal BarCharcoal Bar Charcoal BarCharcoal BarCharcoal Bar

Pure Active Arctisztító szappan aktív szénnel

Arctisztító szappan aktív szénnel a bőr intenzív tisztításáért és a mitesszerek, pattanások és többlet olaj csökkentéséért az arcon és a testen.

méret
100 g

Termék Információ

Aktív szénnel és szalicilsavval gazdagított szappan, klinikailag bizonyított eredményekkel. Intenzíven tisztítja a bőrt és csökkenti az arc és a test bőrhibáinak megjelenését, mint a mitesszerek, a foltok és a többlet olaj. Segít csökkenteni a bőrhibákat az arcon és a testen, a bőr tisztábbnak és ragyogóbbnak látszik, a mitesszerek jelei csökkennek.

Hogy használni

Vizezd be az arcod, a tested és a nyakad. Mosd meg a bőrhibás területeket a szappannal. Közben zárd el a vízcsapot. Alaposan öblítsd le. Tárold a szappant egy tálcán a fekete foltok elkerüléséért.

Összetevők

SODIUM PALMATE, SODIUM • COCOATE, AQUA / WATER, GLYCERIN, PARFUM / FRAGRANCE, PERLITE, ZINC PCA, SODIUM CHLORIDE, SODIUM • HYDROXIDE, CHARCOAL POWDER, TETRASODIUM GLUTAMATE • DIACETATE, SALICYLIC ACID

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Franciaország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!