FENNTARTHATÓSÁGI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSUNK 5 LÉPÉSBEN

 

step 1

Több szolidáris beszerzés

670 közösséget támogatunk beszerzési programjaink részeként.


Így 2025-re ez a szám 800 közösséget foglal majd magában.

tudj meg többet

Több természetes összetevő & green science

2019-ben új samponjaink és hajápolóink formulái átlagosan 91%-osan voltak biológiailag lebomlóak*.

2025-re új magas hatékonyságú és kíméletes formulákat fogunk alkotni a hajad és bőröd számára olyan Green Sciences erejével, mint például a biotechnológiák.

tudj meg többet
step 2
step 3

Több újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolás

2019-ben az újrahasznosított műanyagok felhasználásának köszönhetően 3670 tonna első felhasználású műanyagot spóroltunk meg. 2020 végére a Fructis tubusai Európában és az Amerikai Egyesült Államokban 100% újrahasznosított műanyagból fognak készülni.

2025-re minden termékünk 100% újrahasznosított műanyagból készül majd és 100%-osan újrahasznosítható, újratölthető és újra felhasználható lesz.

tudj meg többet

Több megújuló energia

2005 óta a gyáraink és disztribúciós központjaink 45%-kal csökkentették a vízfelhasználásukat és 72%-kal a CO2 kibocsátásukat

2025-re ipari létesítményeink 100%-a karbonsemleges lesz.

tudj meg többet
step 4
step 5

Több lépés a műanyagszennyezés ellen

Csatlakoztunk az Ocean Conservancy programhoz a műanyagszennyezés elleni küzdelem jegyében, 373 alkalmazottat mozgósítva a nemzetközi vízparti szemétszedés napjának alkalmából.

tudj meg többet

2019. évi Fenntarthatósági jelentés

Ha többet szeretne tudni tevékenységeinkről, elérhetővé tettük első fenntarthatósági jelentésünket, hogy átlátható információkat szolgáltathassunk.

MIÉRT ÓVJUK AZ ÓCEÁNOKAT?

 

Ocean Conservancy

Az óceánok védelmén dolgozni

1986 óta ez a nonprofit szervezet és az önkéntesei több mint 136 000 tonna szemetet gyűjtöttek össze világszerte a nemzetközi tenger- és vízparti szemétszedő, szennyezésmentesítő munkájuknak köszönhetően.

Megtettük!

2019. szeptember 21.-én a Garnier csapatai világszerte büszkén csatlakoztak az Ocean Conservancy programhoz a nemzetközi tengerparti szemétszedési napon a műanyagszennyezés elleni harcban. Együtt összesen 6 tonna szemetet szedtünk össze strandokról és vízpartokról világszerte.

látogass el az ocean conservancy weboldalára
Beach Waste
Plastics for change

Plastics For Change

Idén a Plastics For Change kezdeményezéshez csatlakoztunk, támogatva a szemétszedő közösségek holisztikus fejlődését és az óceánok műanyagszennyezésének megelőzését Indiában.

látogass el a plastics for change weboldalára