FENNTARTHATÓSÁGI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSUNK 5 LÉPÉSBEN

 

step 1

Több szolidáris beszerzés

787 közösséget támogatunk beszerzési programjaink részeként.


Így 2025-re ez a szám 1000 közösséget foglal majd magában.

tudj meg többet

Több természetes összetevő & green science

2020-ban új vagy megújított hajápolási formuláink átlagosan 90%-os biológiai lebonthatóságot* értek el.

2025-re új és megújított bőr- és hajápolási termékeink összetevőinek 75%-a biológiai alapú lesz, bőségesen rendelkezésre álló ásványokból vagy körforgásos folyamatokból fog származni. 

*Az OECD 301 vagy egy ennek megfelelő tesztek szerint

tudj meg többet
step 2
step 3

Több újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolás

2020-ban az újrahasznosított műanyagok felhasználásának köszönhetően 9 019 tonna első felhasználású műanyagot spóroltunk meg. 2021 februárjától kezdve a Fructis és a Whole Blends tubusai Európában és az Amerikai Egyesült Államokban 100 % újrahasznosított műanyagból fognak készülni.

2025-re minden Garnier műanyag csomagolás újrahasználható, újrahasznosítható és komposztálható lesz.

tudj meg többet

Több megújuló energia

2005 óta a gyáraink és disztribúciós központjaink 45 %-kal csökkentették a vízfelhasználásukat és 72 %-kal a CO2 kibocsátásukat

2025-re ipari létesítményeink 100 %-a karbonsemleges lesz.

tudj meg többet
step 4
step 5

A Cruelty Free International jóváhagyásával

2021 márciusa óta minden Garnier termék rendelkezik a Cruelty Free International jóváhagyó pecsétjével a Leaping Bunny Program keretében. Ez egy vezető nonprofit szervezet, amely azon dolgozik, hogy véget vessen az állatkísérleteknek.

tudj meg többet

2020. évi Fenntarthatósági jelentés

Ha többet szeretnél megtudni tevékenységeinkről és a 2019 óta megtett előrelépéseinkről, elérhetővé tettük a 2020-as fenntarthatósági jelentésünket, hogy átlátható információkkal szolgálhassunk a fenntarthatóság felé vezető utunkról.

MIÉRT ÓVJUK AZ ÓCEÁNOKAT?

 

Ocean Conservancy

Az óceánok védelmén dolgozni

1986 óta ez a nonprofit szervezet és az önkéntesei több mint 136 000 tonna szemetet gyűjtöttek össze világszerte a nemzetközi tenger- és vízparti szemétszedő, szennyezésmentesítő munkájuknak köszönhetően.

Megtettük!

2019. szeptember 21.-én a Garnier csapatai világszerte büszkén csatlakoztak az Ocean Conservancy programhoz a nemzetközi tengerparti szemétszedési napon a műanyagszennyezés elleni harcban. Együtt összesen 6 tonna szemetet szedtünk össze strandokról és vízpartokról világszerte.

látogass el az ocean conservancy weboldalára
Beach Waste
Plastics for change

Plastics For Change

Idén a Plastics For Change kezdeményezéshez csatlakoztunk, támogatva a szemétszedő közösségek holisztikus fejlődését és az óceánok műanyagszennyezésének megelőzését Indiában.

látogass el a plastics for change weboldalára