Találja meg tökéletes árnyalatát a virtuális próba segítségével

Nézze meg, hogyan nézne ki a Garnier árnyalatokkal; több mint 70 árnyalat közül választhat 3 egyszerű lépés segítségével:

1. Az alábbiakban válassza ki, hogy melyik márkát szeretné kipróbálni

2. Válassza ki az árnyalatát, majd kattintson a PRÓBÁLJA KI, hogy az új virtuális hajszínét élőben láthassa. 

3. Böngésszen az árnyalatok között, hogy megtalálja a legmegfelelőbb hajszínt.

A Garnier Virtuális Tükör egy szórakoztató módszer a hajfestékeink kipróbálására, és segítség az árnyalat és a tónus kiválasztásában* 

* A virtuális próba csak útmutatóként használható. Előfordulhat, hogy a színek és a természetes árnyalat mélysége alapján egyes színek nem megfelelőek. További részletekért mindig olvassa el az egyes csomagolások hátoldalán található árnyékolásjelzőket, vagy vegye fel a kapcsolatot a fogyasztói ügyekkel foglalkozó csapatunkkal, a [email protected].

Válasszon márkát most, hogy kipróbálhassa

 

Próbálja ki az Olia színeit a Virtuális tükör segítségével

Fedezze fel a különleges olajbázisú árnyalatokat. Az Olia egy ammóniamentes tartós hajfesték, mely 60% természetes virágolaj-tartalmával a hajfestékkrémben festi és ápolja a hajat. A maximális színteljesítményt biztosítja és láthatóan javítja a haj megjelenését, festésről festésre.

próbálja ki
Olia
Color Naturals

Próbálja ki a Color Naturals színeit a Virtuális tükör segítségével

A Color Naturals festés közben táplálja a hajat a különleges avokádó-, olíva- és shea olajjal gazdagított formulának köszönhetően. A ragyogó árnyalatok akár 100%-os őszhajfedést nyújtanak.

próbálja ki

Próbálja ki a Color Sensation színeit a Virtuális tükör segítségével

A Color Sensation hajfesték hosszan tartó, intenzív, akár 10 héten át tartó gazdag színt kölcsönöz a hajnak. A végeredmény ragyogó, tükörfényes haj.

próbálja ki
Color Sensation

VAGY VÁLASSZON ÁRNYALATOT A KIPRÓBÁLÁSHOZ