FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk

Pure Charcoal szén textil maszk fekete teával Skin Naturals

Pure Chalcoal textil maszk fekete teával a parában mentes arcmaszk tisztítja, mattítja és kiegyensúlyozna a zsíros bőrt, hogy a bőr hidratálása közben ragyogjon.

32ml

Termék Információ

Ez az ázsiai ihletésű szövetmaszk kettős tisztító és hidratáló hatékonyságot nyújt, amely tisztítja a bőrt, anélkül, hogy kiszáradna. A valóban innovatív fekete szövetét faszénnel töltötték fel, egy évszázados szépségápolási mdógyszer, amely kiváló abszorpciós tulajdonságairól ismert. Képes a makacs szennyeződések, olajok és kivonására a bőrből.

Az ultrahidratáló lágyító faszén szöveti maszknak parabénmentes formulája van, dúsítva fekete tea kivonattal, LHA-val és hialuronsavval, hogy tisztítsa, matifikálja, egyensúlyba hozza a zsíros bőrt és ellenőrizze a ragyogást, miközben a bőr hidratált marad.

Előnyök
• LHA és hialuronsav a zsíros bőr tisztításához, matifikálásához, egyensúlyba állításához és a ragyogás ellenőrzéséhez, miközben a bőr hidratált marad.
• Minden bőrre alkalmas, akár érzékenyre is.
• Parabénmentes recept dúsítva fekete tea kivonattal

Hogy használni

Hajtsa le a maszkot, óvatosan vigye fel a fekete szövetet felével a alaposan megtisztított bőrre.

Állítsa be a maszkot az arc körvonalaihoz.

Hagyjon hatni 15 percig, miközben hátradőlve pihenhet!

Távolítsa el a maszkot, óvatosan masszírozza be a felesleges készítményt a bőrbe, vagy távolítsa el egy tiszta pamutkendővel.

Összetevők

967345 2 - Összetevők : Aqua/Water, Propylene Glycol, Glycerin, Peg-32, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Pvm/Ma Copolymer, Papain, Potassium Hydroxide, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Glyceryl, Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Ananas Sativus Fruit Extract/Pineapple Fruit Extract, P-Anisic Acid, Alcohol, Propanediol, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Capryloyl Salicylic Acid, Citric Acid, Xanthan Gum, Biotin, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance (F.I.L C208348/1)