Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer önbarnító habGarnier Ambre Solaire Natural Bronzer önbarnító habGarnier Ambre Solaire Natural Bronzer önbarnító hab Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer önbarnító hab - 3Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer önbarnító hab - 3Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer önbarnító hab - 3 Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer önbarnító hab - 4Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer önbarnító hab - 4Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer önbarnító hab - 4 Natural Bronzer - 5Natural Bronzer - 5Natural Bronzer - 5 Natural Bronzer - 6Natural Bronzer - 6Natural Bronzer - 6 Natural Bronzer - 7Natural Bronzer - 7Natural Bronzer - 7

Ambre Solaire Natural Bronzer önbarnító hab

A Garnier Natural Bronzer barnító megoldásokat kínál növényi alapú összetevők erejével a természetes, üde ragyogásért.

méret
200 ml

Termék Információ

A glicerinnel és hidratáló kókuszvízzel gazdagított, átlátszó önbarnító hab csíkmentes, természetesnek látszó barnaságot biztosít, amely akár egy hétig is tart, egyetlen felvitellel. Az arcra és a testre is használható. Gyors száradás. Kókuszos nyári illat.

Hogy használni

Egyenletes mozdulatokkal egységesen vigye fel a bőrre. Használata után alaposan mosson kezet. Hagyja a barnaságot 1 órán át kialakulni. Ne vigye fel a szemkörnyékre. Óvatosan vigye fel az egyenletes eloszlatásért. Ha szőke vagy ősz a haja, a hajtövekre és a szemöldökére ne vigye fel. Ne hagyja, hogy a formula közvetlenül a ruhájához érjen. Nem védi a bőrt az UV-sugárzástól.

Összetevők

885375 24 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, GLYCERIN, DIHYDROXYACETONE, PROPANEDIOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, DECYL GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, COCOS NUCIFERA FRUIT JUICE / COCONUT FRUIT JUICE, ALCOHOL, SODIUM PHYTATE, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, CITRAL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L. Z70020536/1)

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Franciaország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!