BB krém: Milyen előnyei vannak és miért legyen része a napirutinnak?

Szinte biztos, hogy hallott már a BB krémről, de tudja, hogy mire is használják valójában? Ezt a sokoldalú krémet eredetileg azért fejlesztették ki, hogy megnyugtassa az arcbőrt és segítse megvédeni azt a kémiai behatások ellen. Miután felfedezték a BB krém használatának számtalan előnyét, a szépségszakértők lendítették fel a BB krém népszerűségét a piacon. Olvasson tovább és tudja meg, hogy ez a termék hogyan teheti széppé bőrét!

1. Kezdd a zuhany alatt tisztítással, táplálással és hámlasztással
A legtöbben rohanásban vagyunk reggelente, ezért az idő nagyon fontos! A leghatékonyabb testápolási rutinnak azonnal el kell kezdődnie, úgyhogy kezdj hozzá egy hámlasztó tisztítóval a zuhany alatt. Egy jó testradír, mint az Ultimate Beauty Oil Scrub kitisztítja a pórusokat, hámlaszt és megvilágítja a bőrt. Ha elkészültél, puha és sima, friss és tiszta érzésed lesz!

2. Folytasd egyszerű testápolással
Miután kiléptél a zuhany alól, ideje felöltözni és elindulni. Mielőtt azonban így tennél, alkalmazz tápláló testápolót, amely egész nap jó állapotban fogja tartani a bőrödet. Az Intensive 7 Days Shea Butter Repairing Lotion (7 napos intenzív sheavajas regeneráló krém) gyorsan felszívódik a bőrbe, így nem kell várakozni az öltözködés előtt. Egész nap puha, rugalmas és friss marad a bőröd - és finom illatot áraszt!

3. Testápolás egész nap
Ne kövesd el azt a hibát, hogy azt gondolod, hogy a testápolás szigorúan otthoni tevékenység. Egész nap ápolhatod a testedet bőrápoló termékekkel, akár a munkahelyeden is, csak dobd be őket a táskádba. Ugyanez az időtakarékossági tipp alkalmazható a hatékony ajakápolásra.

4. Célozd meg a száraz bőr zónákat
Akár hajlamos a bőröd a szárazságra, vagy olyan foltokra, amelyekre külön figyelmet kell fordítani, előfordul, hogy még egy kicsit növelni kell a bőr nedvességtartalmát. Hetente egyszer vagy kétszer használj olyan formulát, amely rendkívül nyugtató és simító összetevőket tartalmaz. Alig fog feltűnni az eltelt idő, amibe a problémás száraz foltok kezelése telik, azonban a bőröd biztosan értékelni fogja.

A mindennapi rutinnal és néhány kulcsfontosságú termékkel felfegyverkezve rájössz, hogy nem kell teljes munkaidőben dolgoznod a testeddel!