Aloe Light samponAloe Light samponAloe Light sampon Aloe Light sampon 2Aloe Light sampon 2Aloe Light sampon 2 Aloe Light samponAloe Light samponAloe Light sampon Aloe Light sampon 2Aloe Light sampon 2Aloe Light sampon 2

Fructis Fructis Aloe Light sampon 250ml Fructis Aloe Light sampon

Az erősebb, egészségesebb hajért. Parabénmetes.

méret

Termék Információ

A Garnier Fructis Aloe Light sampon gazdagított grapefruit kivonattal, B3 és B6 vitaminnal, hogy segítse a hajszál megerősítését a gyökérről, láthatóan helyreállítsa a haja egészségét. Parabénmentes és dermatológiai szempontból tesztelt.

EREDMÉNY:
Erősebb, egészségesebb hajmosás mosás után.

Ennek flakonnak van jövője, kérjük, a szelektív szemétgyűjtőbe dobja!
Az instrukciók régiónként változhatnak.

Fructis Shampoo Recyclation

Hogy használni

Habosítaccsa be a sampont vízzel a kezében, és masszírozza be a fejbőrbe. A gyökerektől a végéig terjessze, a haja hosszában végig vezetve. Öblítse le és ismételje meg. A termék második alkalommal tovább habzik, jelezve, hogy a haja teljesen tiszta! Alaposan öblítse le a haját, és folytassa a Fructis Aloe Light balzsammal.

Összetevők

AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM, CHLORIDE, NIACINAMIDE, SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT / SUGAR CANE EXTRACT, SODIUM BENZOATE, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM LEMON, PROTEIN, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, PPG-5-CETETH-20, SALICYLIC ACID, LIMONENE, FUMARIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, PYRUS MALUS FRUIT EXTRACT / APPLE FRUIT EXTRACT, CARBOMER, PYRIDOXINE HCl, GERANIOL, OCTYLDODECANOL, CITRIC ACID, CITRONELLOL, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT / LEMON FRUIT EXTRACT, CITRUS GRANDIS PEEL OIL / GRAPEFRUIT PEEL OIL, CITRUS LIMON PEEL EXTRACT / LEMON PEEL EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, HEXYL CINNAMAL, PARFUM / FRAGRANCE

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Olaszország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!