Fructis Densify samponFructis Densify samponFructis Densify sampon Fructis Densify sampon 2Fructis Densify sampon 2Fructis Densify sampon 2 Fructis Densify samponFructis Densify samponFructis Densify sampon Fructis Densify sampon 2Fructis Densify sampon 2Fructis Densify sampon 2

Fructis Fructis Densify sampon 250 ml Fructis Densify sampon 400 ml

Gránátalma-kivonat dúsított a teljesebb, vastagabb hajért. Parabénmetes.

méret

Termék Információ

Garnier Fructis Densify Sampon egyesíti a természetes gránátalma-kivonatot egy áttörő, rost-kitöltő molekulával, amely mélyen behatol a hajszálba, és evvel tartós vastagságot teremt súlytalan felülettel.

EREDMÉNY:
A haj szépen vastagabb *, teljesebb, egészségesebb és erősebb.

*Műszer teszt: sampon + balzsam 5 alkalmazás után

 

Ennek flakonnak van jövője, kérjük, a szelektív szemétgyűjtőbe dobja!
Az instrukciók régiónként változhatnak.

Fructis Shampoo Recyclation

Hogy használni

Habosítsa a sampont vízzel a kezében, és masszírozza be a fejbőrbe. Ossza szét a gyökerektől a végéig, végighaladva az egész haját. Öblítse le és ismételjük meg. A termék második alkalommal tovább habzik, jelezve, hogy a haja teljesen tiszta! Alaposan öblítse le a haját, és folytassa a Fructis Densify Balzsammal.

Összetevők

1099488 B - Összetevők : Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Glycoldistearate, Niacinamide, Alcohol Denat., Saccharum Officinarum Extract / Sugar Cane Extract, Hydroxypropylguarhydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Aminopropyl Triethoxysilane, Polyquaternium-30, Camelliasinensis Leafextract, Benzyl Alcohol, Linalool, Punica Granatum Extract, 2-Oleamido-1, 3-Octadecanediol, Acrylatescopolymer, Pyrus Malusextract / Applefruit Extract, Pyridoxine Hcl, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citrus Medicalimonum Peel Extract/ Lemon Peel Extract, Hexylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Parfum / Fragrance. (F. I. L C163107/2)

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Olaszország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!