first fixed slider

ÖSSZETEVŐK EREJE

A Garnier bemutatja új termékcsaládját, amely a citruskivonatokat C‑vitaminnal kombinálja, és ezáltal hozzájárul a ragyogóbb és egységesebb bőrhöz. A C‑vitamin erős antioxidáns, amely védi a bőrt a szabad gyökök hatásaitól. Támogatja a kollagén termelődését, amely segít lassítani a bőr öregedési folyamatait és láthatóan csökkenteni a ráncokat. A citruskivonat ragyogást adó tulajdonságairól ismert, és segít csökkenteni a sötét foltok megjelenését.

Vitamin C Ingredients

FEDEZD FEL A C-VITAMINOS TERMÉKCSALÁDOT

first fixed slider

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ A C-VITAMINRÓL: IGAZ VAGY MÍTOSZ?

Vitamin C unstable?

A c-vitamin nem stabil?

IGAZ

A c‑vitamin levegő, fény vagy nem megfelelő PH hatására gyorsan oxidálódhat. Azonban a c‑vitamin bizonyos formái stabilabbak a többinél.
A garnier a c‑vitamin stabilizált formáját, a cg-vitamint használja a formuláiban, és megbizonyosodik arról, hogy a csomagolás jól védi a formulát a frissességének megőrzéséért.

A c-vitamin érzékenyít?

IGAZ ÉS MÍTOSZ

Nagyon magas koncentrációban (pl. több mint 20%) a c‑vitamin érzékenyíthet, de megfelelő koncentrációban és jó PH-értékkel a c-vitamin még érzékeny bőrre is megfelelő lehet.
Megbizonyosodunk arról, hogy olyan c‑vitamin koncentrációt használunk, amely minden bőrtípusra kíméletes. Illetve a védelemért és a bőr védőrétegének erősítéséért más hatóanyagokkal kombináljuk.

Vitamin C sensitizing?