first fixed slider

Fedezd fel a hialuronsav és az aloe vera erejét a frissítő Hyaluronic Aloe termékcsaládban! Akár arctisztítót, akár hidratáló krémeket választasz, a bőröd intenzíven hidratált, nedvességgel feltöltött és friss lesz. Fiatalos megjelenés és bőrerősítő hatás.

Hyaluronic Aloe

Hosszantartó hidratálás

A Hyaluron Aloe termékcsalád rugalmasabbá és hidratáltabbá teszi a bőröd, akár 48 órán át, még annak legszárazabb területein is.

Hialuronsav

A hialuronsav egy természetes antioxidáns, amely védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól. Saját súlyának akár 1000-szeresét is képes megtartani vízből, és ennek köszönhetően hosszabb ideig hidratálttá, rugalmassá és feszessé varázsolja a bőrt. Ez az összetevő természetesen megtalálható a szervezetben, de az életkor előrehaladtával a mennyisége csökken és ráncok alakulnak ki. Ezért fontos szérumok vagy krémek révén juttatni belőle a bőrbe, ezek ugyanis nemcsak intenzíven hidratálják, hanem fel is töltik nedvességgel.

Hyaluronic Aloe
Hyaluronic Aloe

Aloe vera

Az aloe vera jól ismert hidratáló és regeneráló tulajdonságairól. Képes védőréteget alkotni a bőrön, amelynek köszönhetően a bőr meg tudja tartja a nedvességet a belsejében és ezáltal védettebb lehet a kiszáradással szemben. Különleges tulajdonságai közé tartozik még a bőrt feszesítő, nyugtató, frissítő és sejtregeneráló hatása.

Hyauluronic Aloe arcápolók

A maximális hatás érdekében fedezd fel a termékcsalád további termékeit is! Kezdd a mindennapos bőrápolást a bőr alapos megtisztításával. Ezután vigyél fel feltöltő hatású szérumot, amely mélyen behatol a bőrbe, és nagy koncentrációban tartalmaz hatóanyagokat. Fontos, hogy ne feledkezz meg a hidratáló ápolásról sem, krémek vagy textilmaszkok segítségével.

Hyaluronic Aloe