Skin Naturals Hyaluronic Aloe gél, 200 mlSkin Naturals Hyaluronic Aloe gél, 200 mlSkin Naturals Hyaluronic Aloe gél, 200 ml Aloe Vera GelAloe Vera GelAloe Vera Gel

Skin Naturals Hyaluronic Aloe Hidratáló Gél

Hidratáló gélmosó Aloé Vera-val finoman eltávolítja a felesleges olajat és szennyeződéseket, miközben a bőr tökéletesen tiszta, friss és hidratált lesz.

méret
200ml

Termék Információ

A Garnier hidratáló Botanical gélmosó Aloe Vera-val egy új generációs gélmosó, amely természetes eredetű forrásokból származik, 96% -kal, Aloe Vera-val dúsítva, ismert bőrének hidratáló tulajdonságaival. Finoman, de hatékonyan eltávolítja a felesleges zsírt és szennyeződések, miközben a bőr tökéletesen tiszta, friss és hidratált. Kötelezettségvállalásaink: Érzékeny bőrre alkalmas ez a formula 96% -ban természetes összetevőkből származó összetevőket tartalmaz. A fennmaradó 4% olyan összetevő, amely garantálja termékünk szenzorabilitását és megőrzését. Parabénektől, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes.

ELŐNYÖK
• Az összetevők 96% -a természetes eredetű • Dúsítva Aloe Vera-val, ismert bőrtisztító tulajdonságairól.
• Finoman, de hatékonyan távolítja el a felesleges zsírt és szennyeződéseket, miközben a bőr tökéletesen tiszta, tisztított és kiegyensúlyozott marad.
• Parabénektől, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes.

Hogy használni

Vigyük fel a nedves arcra és finoman masszírozza a bőrbe. Alaposan öblítse le. A legjobb eredmény elérése érdekében fojtassa a Garnier Aloe Vera Toner termékkel. Irritáció esetén csökkentse a használat gyakoriságát. Kerülje a szem környékét. Ha szembe jut, azonnal ki kell mosni.

Összetevők

Összetevők – 967255 11: Aqua / Water, Coco-Glucoside, Sodium Lauryl Sulfate, Glycerin Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf, Juice Powder, Vitis Vinifera Fruit Water/Grape Fruit Water, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Pentylene Glycol, Salicylic Acid, Parfum / Fragrance (F.I.L. B195655/2)

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Lengyelország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!