Hyaluronic Aloe Hidratálo TonerHyaluronic Aloe Hidratálo TonerHyaluronic Aloe Hidratálo Toner Aloe Vera TonicumAloe Vera TonicumAloe Vera Tonicum

Skin Naturals Naturals Botanical Hidratáló Tonik Aloe Verá-val

Hyaluronic Aloe Hidratálo Toner finoman tonizálja a bőrt és eltávolítja a maradványokat, így a bőr tökéletesen tiszta, friss és hidratált lesz.

méret
200 ml

Termék Információ

Garnier hidratáló Botanical toner Aloe Vera-val egy új generációs toner, 96% -ban az összetevők természetes eredetűek, Aloe Vera a dúsított, a bőr hidratáló tulajdonságairól ismert. Finoman, de hatékonyan tonizálja a bőrt és eltávolítja a maradványokat, miközben a bőr tökéletesen tiszta, friss és hidratált. Elkötelezettségünk: Ez az érzékeny bőrre alkalmazható formula 96% -ban természetes összetevőkből származó összetevőket tartalmaz. A fennmaradó 4% olyan összetevő, amely garantálja termékünk szenzorabilitását és megőrzését. Parabénektől, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes.

Előnyök

• Az összetevők 96% -a természetes eredetű
• Dúsítva Aloe Vera-val, ismert a bőr hidratáló tulajdonságairól
• Finoman, de hatékonyan tonizálja a bőrt és eltávolítja a maradványokat, miközben a bőr tökéletesen tiszta, friss és hidratált.
• parabénektől, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes.

Hogy használni

Áztassa be a korongvattát tonerrel, és óvatosan törölje át az arcán, a szemén és a nyakán, hogy megtisztítsa és tonizálja. A legjobb eredmény elérése érdekében fojtassa a Garnier Aloe Vera nappali krémmel.

Összetevők

Összetevők – 967271 10: Aqua / Water, Alcohol Denat., Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf, Juice Powder, Vitis Vinifera Fruit Water / Grape Fruit Water, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Caprylyl / Capryl Glucoside, Salicylic Acid, Parfum / Fragrance, (F.I.L. B198916/1)

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Lengyelország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!