Naturals Nyugtató Botanical tisztító tej rózsavízzelNaturals Nyugtató Botanical tisztító tej rózsavízzelNaturals Nyugtató Botanical tisztító tej rózsavízzel

Naturals Botanical Naturals Botanical nyugtató Arctisztító Tej Rózsavízzel

Nyugtató Botanical tisztító tej rózsavízzel finoman tisztítja és eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, miközben a bőre tökéletesen megnyugszik.

méret
200 ml

Termék Információ

A Garnier nyugtató Botanical tisztító tej rózsavízzel egy új generációs tisztító tej, amely a természetes eredetű összetevők 96% -át teszi ki, rózsavízzel dúsítva, nyugtató tulajdonságairól ismert. Finoman, de hatékonyan tisztítja és eltávolítja a sminket és szennyeződések, miközben tökéletesen megnyugtatja a bőrt. 

KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSAINK
Érzékeny bőrre alkalmas ez a formula 96% -ban természetes összetevőkből származó összetevőket tartalmaz. A fennmaradó 4% olyan összetevő, amely garantálja termékünk szenzorabilitását és megőrzését.  

ElŐNYOK
• Az összetevők 96% -a természetes eredetű • Gazdagított rózsavízzel nyugtató tulajdonságairól ismert.
• Finoman, de hatékonyan tisztítja és eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, miközben a bőr tökéletesen megnyugtatott.
• Parabénektől, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes.

Hogy használni

Vigyen fel korongvattával tisztító tejet és óvatosan törölje át az arcát, a szemét és a nyakát a bőr tisztításához és a szennyeződések eltávolításához. Kiegészítés a Garnier rózsavíz-tonerrel.

Összetevők

Összetevők – 967257 15: Aqua / Water, Isopropyl Palmitate, Propanediol, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Carbomer, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Arginine, Alcohol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl, Acrylate Crosspolymer, Salicylic Acid, Linalool, Citronellol, Parfum / Fragrance (F.I.L. B195596/1)

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Lengyelország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!