Naturals Botanical nyugtató Tonik Rózsavízzel Naturals Botanical

Nyugtató Botanical toner rózsavízzel finoman tonizálja a bőrt és eltávolítja a maradványokat, miközben tökéletesen megnyugtatja a bőrt.

200ml

Termék Információ

A Garnier nyugtató Botanical tonik rózsavízzel egy új generációs toner, melynek természetes összetevőiből származik 96% -a, és amelyet rózsavízzel gazdagítanak, mely a bőrnyugtató tulajdonságairól ismert. Finoman, de hatékonyan tonizálja a bőrt és eltávolítja a maradványokat, miközben tökéletesen megnyugtatja a bőrt.

KÖTELEZETTSÉGVALLÁSAINK
Érzékeny bőrre alkalmas ez a formula 96% -ban természetes összetevőkből származó összetevőket tartalmaz. A fennmaradó 4% olyan összetevő, amely garantálja termékünk szenzorabilitását és megőrzését. 

Előnyök
• Az összetevők 96% -a természetes eredetű
• Dúsítva rózsavízzel, ismert bőrnyugtató tulajdonságairól.
• Finoman, mégis hatékonyan tonizálja a bőrt és eltávolítja a maradványokat, miközben tökéletesen megnyugtatja a bőrt.
• Parabénektől, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes.

Hogy használni

Áztassa be a vattakorongot tonerrel, és óvatosan törölje át az arcán, a szemén és a nyakán, hogy megtisztítsa és tonizálja. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Garnier Rózsa víz nappali krémet.

Összetevők

Összetevők – 967259 10: Aqua / Water, Glycerin, Alcohol Denat., Rosa Damascena Flower Water, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Arginine, Propanediol, Caprylyl / Capryl Glucoside, Citric Acid, Salicylic Acid, Linalool, Parfum / Fragrance, (F.I.L. B195572/1)