All-in-1 micellás vízAll-in-1 micellás vízAll-in-1 micellás víz

Pure Pure All-in-1 micellás víz

A tökéletlenségekre hajlamos, kombinált és zsíros bőrre való Pure Active micellás víz gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a sminket a bőrről, miközben csökkenti a túlzott faggyútermelést. 
 

méret
400 ml

Termék Információ

A Garnier most először mutatja be az all-in-1 Micellar technológiát kombinált és zsíros, tökéletlenségekre hajlamos bőr számára. A micellák olyan aktív tisztító összetevők, amelyek mágnesként viselkednek, hogy a bőrön lévő szennyeződéseket, sminket és faggyút megragadják anélkül, hogy a bőrt erőteljesen dörzsölni kellene.

AZ EREDMÉNY?
Tökéletesen tiszta és felfrissült bőr súrolás és öblítés nélkül.

ELŐNYÖK 
- A micellák mágnesként vonzzák a szennyeződéseket, a sminket és a faggyút, anélkül, hogy a bőrt erősen súrolni kellene.
- A micellás víz nem fosztja meg a bőrt a természetes védőrétegétől. Hidratált és felfrissített bőrt hagy maga után anélkül, hogy kiszárítaná.
- Arcra, szemre és ajkakra tervezték.
- Tökéletes a kombinált vagy zsíros, tökéletlenségekre hajlamos bőrre.

Hogy használni

Vattakoronggal vidd fel az arcra, a szemre és az ajkakra.

Összetevők

695978 3 - Aqua / Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denat., Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Poloxamer 184, Polyaminopropylbiguanide. (B166370/1).

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Lengyelország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!