Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz

Micellar Kombinált Olajos Tisztító Víz Micellar

Az All in 1 micellás tisztító zsíros vagy kombinált bőrre egy lépésben eltávolítja a sminket, megtisztítja és tisztítja az arc, a szem és az ajkak bőrét.

400ml

Termék Információ

Garnier először a Micellar technológiát vezette be az összes tisztítószerben, zsíros bőrre kombinálva. A micellák aktív tisztító alkotóelemek, amelyek mágnesként működnek a szennyeződések, a make-up és a maradékok begyűjtésében. Frissítő receptünk az olajat szabályozza anélkül, hogy a bőr kiszáradna. Az eredmény? Tökéletesen tiszta és kiegyensúlyozott bőr erőteljes dörzsölés vagy öblítés nélkül. & Nbsp; Dermatológiai és szemészeti szempontból tesztelt.

Előnyök

• A micellák aktív tisztító alkotóelemek, amelyek mágnesként hatnak a szennyeződésekre, a felépítésre és a zsírra a bőrön, erőteljes dörzsölés nélkül.
• Tökéletesen megtisztított és frissített bőr erőteljes dörzsölés vagy öblítés nélkül.
• Nyugtató formula parfüm nélkül, minden típusú bőrre, még érzékenyre is
• Egy nyugtató formula illatanyag nélkül minden bőrtípusra, még érzékeny bőrre is

Hogy használni

Törölje le az arcát, a szemét és az ajkat Micellar tisztítóvízzel átitatott korongvattával. Erőteljes dörzsölés vagy öblítés nem szükséges.

Összetevők

695957 8 - Összetevők : Aqua / Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denat., Poloxamer 184, Polyaminopropyl Biguanide, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta. (B172462/1).