Skin Naturals Kétfázisú Micellás Víz All In 1Skin Naturals Kétfázisú Micellás Víz All In 1Skin Naturals Kétfázisú Micellás Víz All In 1 Kétfázisú micellás víz 3 az 1-ben 100 mlKétfázisú micellás víz 3 az 1-ben 100 mlKétfázisú micellás víz 3 az 1-ben 100 ml

Skin Naturals Kétfázisú micellás víz 3 az 1-ben Kétfázisú micellás víz 3 az 1-ben

A micellákkal és sminkeltávolító olajokkal gazdagított formulának köszönhetően a kétfázisú micellás víz minden típusú sminket és szennyeződést eltávolít, valamint megnyugtatja a bőrt egyetlen mozdulattal.
 

méret

Termék Információ

Az olajos micellás víz hatékony és könnyen használható termék, amely minden típusú sminket hatékonyan eltávolít, beleértve a vízálló és tartós sminket is. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Miben különbözik? A Micellás víz olajjal kétfázisú formula, amely egy lépésben, öblítés nélkül tisztít, nyugtat és eltávolít mindenféle sminket az arcról, a szemről és az ajkakról.

HOGYAN MŰKÖDIK?
A micellás víz olajjal az arctisztítás új generációját képviseli, kétfázisú formulája micellákkal és argánolajjal gazdagított, a bőr tisztítására és a smink eltávolítására. A micellák olyan aktív tisztító összetevők, amelyek mágnesként hatnak a bőrre, és anélkül ragadják meg a szennyeződéseket, a sminket és a faggyút, hogy a bőrt erőteljesen le kellene súrolni. Csak rázd fel, és a két komponens máris készen áll mindenféle smink eltávolítására.

AZ EREDMÉNY?
Puha, táplált és tökéletesen tiszta bőr, erős súrolás vagy öblítés nélkül.

ELŐNYÖK 
- Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.
- A micellák olyan aktív tisztító összetevők, amelyek mágnesként hatnak a bőrre, hogy megragadják a szennyeződéseket, a sminket és a faggyút, anélkül, hogy erősebb súrolásra lenne szükség. 

Hogy használni

Használat előtt óvatosan rázd fel a micellás vizet és az olajat. Vidd fel egy vattakorongra, és tisztítsd meg az arcot, a szemet és az ajkakat. Nincs szükség extrém súrolásra vagy öblítésre.

Összetevők

967054 2 - Összetevők : Aqua / Water, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Argania, Spinosa Oil / Argania Spinosa Kernel Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butyl, Methoxydibenzoylmethane, Ci 60725 / Violet 2, Decyl Glucoside, Dipotassium, Phosphate, Disodium Edta, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate,Geraniol, Haematococcus Pluvialis / Haematococcus Pluvialis Extract, Hexylene Glycol, Limonene, Linalool, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl, Hydroxyhydrocinnamate,, Polyaminopropyl Biguanide, Potassium Phosphate, Sodium Chloride,Parfum / Fragrance. (F.I.L. B176670/1).

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Lengyelország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!