Környezetbarát sminkeltávolító korongok Környezetbarát sminkeltávolító korongok Környezetbarát sminkeltávolító korongok  Környezetbarát sminkeltávolító korongok Környezetbarát sminkeltávolító korongok Környezetbarát sminkeltávolító korongok  Környezetbarát sminkeltávolító korongok Környezetbarát sminkeltávolító korongok Környezetbarát sminkeltávolító korongok  Környezetbarát sminkeltávolító korongok Környezetbarát sminkeltávolító korongok Környezetbarát sminkeltávolító korongok

Skin Naturals Garnier Környezetbarát sminkeltávolító korongok

Az újrahasználható mikroszálas korongok micellás vízzel átitatva megtisztítják az arcbőrt és eltávolítják a sminket.

méret
3ks

Termék Információ

Az újrahasználható, környezetbarát vattakorongok micellás vízzel használva nagyszerűen eltávolítják a sminket. Arcra, ajakra és szemekre is használható.

Hogy használni

A bőröd megtisztításához szükséges Eco Pads korongok száma az általad viselt smink mennyiségétől és típusától függ. Vigyél fel Garnier micellás vizet a korongra és engedd, hogy átitassa. Ajak és szemek: néhány másodpercig tartsd az Eco Pads korongot a megtisztítandó területen, majd töröld le a bőröd kis, körkörös mozdulatokkal. Arc: körkörös mozdulatokkal kíméletesen töröld le a sminket. Minden használat után mosd ki az Eco Pads korongot meleg vízzel és hagyd megszáradni. Az alaposabb tisztításért mosd ki mosógépben a ruháiddal.

Összetevők