FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk

Hydrabomb Kamilla Szem körüli Textil Maszk Skin Naturals

Kamilla Hydrabomb maszk, szuper vékony textiltakaróval, hidratáló formulával dúsítva, hogy még ragyogóbb és fiatalosabb arcszínt nyújtson.

32ml

Termék Információ

Ez az ázsiai ihletésű új szövetmaszk 24 órás tartós hidratációt nyújt a bőrnek minden használat után. Igazán innovatív, szuper vékony szövetét egy rendkívül hidratáló készítménnyel gazdagítják, kamillakivonattal és hialuronsavval, amely a bőrt megnyugtatja. Az arcra felhordva úgy viselkedik, mint egy hidratáló burkoló, lenyűgöző frissességével eloltja és megnyugtatja a bőrt, egyedülálló pillanatra, amikor abszolút kényezteti otthona kényelmében! A maszk könnyen felvihető és varázslatos. mindössze 15 perc alatt.

Előnyök 

• 24 órás tartós hidratációt nyújt a bőrnek minden használat után.
• Gazdag Kamilla kivonat és Hialuronsav, amely megnyugtatja a bőrt, kényelmesebbé és hidratáltabbá teszi
• A maszk könnyen felvihető és mindössze 15 perc alatt működik varázsa.

Hogy használni

Hajtsa le a maszkot. Óvatosan vigye fel a fehér szövetet az alaposan megtisztított bőrre. Ügyeljen arra, hogy a kék védőfólia kifelé nézzen.

Finoman simítsa meg a maszkot, hogy biztosítsa a bőrrel való érintkezést.

Távolítsa el a védőfóliát. Állítsa be a maszkot az arc körvonalaihoz.

Hagyja hatni 15 percig, miközben hátradől, és pihen! A maszk eltávolításához lassan húzza le a széleit.

Finoman masszírozza a felesleges készítményt a bőrbe, vagy távolítsa el egy tiszta korongvattával.

Összetevők

967207 4 - Aqua/Water, Propylene Glycol, Glycerin, P-Anisic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Chamomilla Recutita (Matricari) Flower Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hydrogenated Starch, Hydrolysate,Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Mannose, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Pvm/Ma Copolymer, Sodium Hyaluronate, Sorbic Acid, Xanthan Gum, Parfum/Fragrance (Fil B196428/1)