FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk

Hydrabomb Kókuszdió Szem körüli Textil Maszk Skin Naturals

Sima vonalak és puffadtt szemek hidratáló bombával, mindössze 15 perc alatt! Garnier kókuszdió víz és hialuronsav dominó alakú szemmaszk hidratálja és sima vonalakat idéz elő az öregedés jeleinek csökkentése érdekében!

6ml

Termék Információ

A fáradt szem számára, ahol az öregedés első jeleit észleli, ez a kókuszdió-vízzel és hialuronsavval dúsított textilmaszk szilárdabbá teszi a bőrt, és újjáéled.

Hogy használni

  1. Az alkalmazáshoz vegye ki, és bontsa ki a maszkot.

  2. Vigye fel a maszkot a megtisztított bőrre fehér védőfelülettel a film kifelé nézzen. Finoman simítsa meg a maszkot a bőrrel való érintkezés biztosítása érdekében.

  3. Távolítsa el a védőfóliát. Állítsa be a maszkot a teljes szemkontúr területére

  4. Hagyja 15 percig. Távolítsa el a maszkot. Finoman masszírozza a felesleges készítményt a bőrbe, vagy távolítsa el a maradékot egy korongvattával .

  5. A hűtés hatás érdekében tartsa a hűtőszekrényben.

Összetevők

Aqua / Water, Propylene Glycol, Glycerin,Camellia Sinensis Leaf Extract, Pvm/Ma Copolymer, Potassium, Hydroxide, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate, P-Anisic Acid,Mannose, Cocos Nucifera Fruit Juice / Coconut Fruit, Juice, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.