Hydra Bomb textilmaszk sakura virágokkalHydra Bomb textilmaszk sakura virágokkalHydra Bomb textilmaszk sakura virágokkal FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk

Skin Naturals Hydra Bomb textilmaszk sakura virágokkal

Garnier Hydra Bomb Sakura textil arcmaszk hialuronsavval és szakura virág kivonattal gazdagítva a hidratált, ragyogó és egységes bőrért. 
 

méret
28 g

Termék Információ

Az ázsiai ihletésű textil arcmaszkok új generációja minden használat után hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek. Innovatív, ultravékony anyagú, sakura virág kivonattal és hialuronsavval dúsított textilmaszk intenzíven hidratálja, és visszaállítja a bőr természetes ragyogását.

LÁTHATÓ EREDMÉNY:
15 perc múlva:
A bőr intenzíven hidratált (1)
A bőr simább és ragyogóbb (2)
A bőr felfrissül és egységesül (2)
Egy hét múlva (3):
A bőr egészségesen ragyogó
A bőr rugalmasabbnak tűnik
Javított általános bőrminőség

ELŐNYÖK
- Hosszantartó hidratálást biztosít minden egyes használat után.
- Sakura virág kivonattal és hialuronsavval gazdagítva az intenzív hidratálásért és a bőr természetes ragyogásának visszaállításáért.

(1) Műszeres értékelés - 24 alany. Önértékelés: 54 alany
(2) Egy használat után
(3) Heti háromszori alkalmazás után.

Hogy használni

1.Hajtsd szét a maszkot.
2. Vidd fel az alaposan megtisztított bőrre, és igazítsd az arc kontúrjához.
3. Hagyd hatni 15 percig, és közben lazíts!
4. Távolítsd el a maszkot az arcról, majd a még fel nem szívódott hatóanyagot gyengéden masszírozd arcbőrödbe, vagy egy vattakorong segítségével távolítsd el. 

Összetevők

967315 1: Aqua/Water, Propylene Glycol, Glycerin, Prunus Yedoensis Leaf Extract, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Pvm/Ma Copolymer, Potassium Hydroxide, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate, P-Anisic Acid, Mannose, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Limonene, Parfum/Fragrance (F.I.L B198967/1)