FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk

Hydrabomb Narancs Szem körüli Textil Maszk Skin Naturals

Csökkentse a táskákat és a sötét köröket egy bombával, amely hűs hidratációt jelent mindössze 15 perc alatt! A Garnier Organige Juice és hialuronsav szemfoltokat, ragyogást, alakot és a bőr színét javítják!

6ml

Termék Információ

A fáradt és tompa szemkontúrákhoz ez a narancslével és hialuronnal dúsított textilmaszk világosabbá, frissebbé és éberebbé tarcsa.

Hogy használni

  1. Az alkalmazáshoz vegye ki, és bontsa ki a maszkot.

  2. Vigye fel a maszkot a megtisztított bőrre fehér védőfelülettel a film kifelé nézzen. Finoman simítsa meg a maszkot a bőrrel való érintkezés biztosítása érdekében.

  3. Távolítsa el a védőfóliát. Állítsa be a maszkot a teljes szemkontúr területére

  4. Hagyja 15 percig. Távolítsa el a maszkot. Finoman masszírozza a felesleges készítményt a bőrbe, vagy távolítsa el a maradékot egy korongvattával .

  5. A hűtés hatás érdekében tartsa a hűtőszekrényben.

Összetevők

Aqua / Water, Propylene Glycol, Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Pvm/Ma Copolymer, Potassium Hydroxide, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate, P-Anisic Acid, Mannose, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated, Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis Juice / Orange Juice, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.