A legjobb testápolási rutin - még a legnagyobb rohanásban is!

Mint minden megfelelő bőrápolási rutin, a helyes testápolás titka is az, hogy megtalálja és ragaszkodjon ahhoz, ami a legideálisabb az Ön számára. Sokan találják úgy, hogy bármivel is próbálkoznak, nem segítenek bőrük ápolásában, ezért kulcsfontosságú, hogy az ideális termékeket beépítsük a napi rutinunkba. Szükség van egy olyan testápolási rutinra, amely elérhető mindenki számára. Ezt könnyedén megteheti jó minőségű bőrápoló termékekkel, amelyek nap mint nap hatékonyan és eredményesen ápolják bőrét. Kövesse ezeket az egyszerű testápolási tippeket a simább, egészségesebb bőrért.

1. Kezdd a zuhany alatt tisztítással, táplálással és hámlasztással
A legtöbben rohanásban vagyunk reggelente, ezért az idő nagyon fontos! A leghatékonyabb testápolási rutinnak azonnal el kell kezdődnie, úgyhogy kezdj hozzá egy hámlasztó tisztítóval a zuhany alatt. Egy jó testradír, mint az Ultimate Beauty Oil Scrub kitisztítja a pórusokat, hámlaszt és megvilágítja a bőrt. Ha elkészültél, puha és sima, friss és tiszta érzésed lesz!

2. Folytasd egyszerű testápolással
Miután kiléptél a zuhany alól, ideje felöltözni és elindulni. Mielőtt azonban így tennél, alkalmazz tápláló testápolót, amely egész nap jó állapotban fogja tartani a bőrödet. Az Intensive 7 Days Shea Butter Repairing Lotion (7 napos intenzív sheavajas regeneráló krém) gyorsan felszívódik a bőrbe, így nem kell várakozni az öltözködés előtt. Egész nap puha, rugalmas és friss marad a bőröd - és finom illatot áraszt!

3. Testápolás egész nap
Ne kövesd el azt a hibát, hogy azt gondolod, hogy a testápolás szigorúan otthoni tevékenység. Egész nap ápolhatod a testedet bőrápoló termékekkel, akár a munkahelyeden is, csak dobd be őket a táskádba. Ugyanez az időtakarékossági tipp alkalmazható a hatékony ajakápolásra.

4. Célozd meg a száraz bőr zónákat
Akár hajlamos a bőröd a szárazságra, vagy olyan foltokra, amelyekre külön figyelmet kell fordítani, előfordul, hogy még egy kicsit növelni kell a bőr nedvességtartalmát. Hetente egyszer vagy kétszer használj olyan formulát, amely rendkívül nyugtató és simító összetevőket tartalmaz. Alig fog feltűnni az eltelt idő, amibe a problémás száraz foltok kezelése telik, azonban a bőröd biztosan értékelni fogja.

A mindennapi rutinnal és néhány kulcsfontosságú termékkel felfegyverkezve rájössz, hogy nem kell teljes munkaidőben dolgoznod a testeddel!

Selfie Skin Coach

A ragyogó bőrtől már csak egy szelfi választ el!

Készíts egy szelfit, és megkapod a bőrödnek és igényeidnek megfelelő rutint. Mesterséges intelligenciánk 5 kulcsfontosságú tényezőre összpontosít, amelyek befolyásolják a bőr általános megjelenését.

KEZDÉS