Hajfestés otthon: útmutatónk lépésről lépésre

Kíváncsi, hogyan érheti el azt az árnyalatot, mely inspirálja? Elsőre ijesztő lehet, de nem kell félnie az otthoni hajfestéstől. Kövesse lépésről lépésre egyszerű útmutatónkat, hogy otthoni hajfestése igazi élmény legyen.

ELSŐ LÉPÉS: Válaszd ki a megfelelő formulát
Manapság rengeteg mesés színezék áll rendelkezésre. Az Olia olajalapú formulája ammóniamentes és olajokból táplálkozik. A Nutrisse termékcsalád természetes olajokban gazdag.

MÁSODIK LÉPÉS: Az előkészítés kulcsfontosságú
Előtte pár napig ne moss hajat, mivel a festék jobban képes behatolni a szálakba némi olajjal. A kezdés előtt legyen kéznél minden, amire szükséged lehet - ellenőrizd, hogy a kesztyűd és a színező ecset elérhető távolságban legyenek. Viselj egy régi pólót, vagy dobj egy régi törülközőt a ruháidra és védjed a fürdőszoba felületeit is.

HARMADIK LÉPÉS: Játssz a szabályok szerint
A hajpróba elengedhetetlen. Ennek elvégzéséhez kövesd a dobozon található utasításokat. Ha az van odaírva, hogy hagyd fent 20-25 percig a festéket, ne várj 40 percet abban reménykedve, hogy gazdagabb lesz a színe, mert ez károsíthatja a hajat. Ne feledd - fontos, hogy gondosan vidd fel a festéket az egyenletes szétterülés érdekében.

NEGYEDIK LÉPÉS: Festés után ápold a hajad
Festés után 2 vagy 3 napig kerüld a sampont. Ez lehetővé teszi a festék beépülését a hajszálakba, így a szín tovább fog tartani. Miután újra elkezdted mosni, használj színes hajra tervezett termékeket. Ha olyan színt választottál, amely sokkal világosabb, mint az eredeti árnyalata, használj hajszínezőt, hogy elkerüld a nem kívánt narancssárga vagy sárgás árnyalatokat.

Ahogy láthattad, nem kell félned saját hajad otthoni festésétől, ha követed az egyszerű lépéseinket. Megfelelő hajfestékkel és a tincseidet védő néhány tápláló termékkel felfegyverkezve készen állsz arra, hogy pillanatok alatt nagyot ugorj előre!

Virtual Try On

Nézd meg hogyan állnak Neked a Garnier árnyalatok

Egy új hajszín kirpóbálása sosem volt ilyen könnyű. Élvezd a hajszíned cserélgetését a virtuális hajszínpróba eszközünkkel.

PRÓBÁLJA KI