Hogyan válassza ki az Ön számára a megfelelő Olia hajszínt

Megváltoztatná hajszínét? Rengeteg árnyalat közül választhat. Ha olyan hajfestéket keres, mely festés közben táplálja haját, tekintse meg az Olia hajszínválasztékát. Így találhatja meg az Önhöz illő árnyalatot.

1. Ismerd meg az arcszínedet
Az arcszín kulcsfontosságú, ha olyan új Olia hajszínárnyalatot szeretnél választani, ami illik hozzád. A meleg árnyalatú bőr puha, karamellás, földes árnyalatokat igényel. Gondolj a tüzes rézre, vagy szeresd a mézes szőke hajfestéket, vagy a sötét gesztenyét. Ha hűvös a bőrárnyalat, akkor jobban illik hozzád a hamvas szőkék vagy az ibolyaszínű barnák és vörös árnyalatok.

2. Emeld ki a szemeidet
A szem a lélek tükre, ahogy mondani szokták, ezért ügyelj arra, hogy kitűnjenek. A zöld szemű lányok mindenkinek feltűnnek, amikor tüzes vörös tincsekkel előlépnek, míg a karamell szőke árnyalatok hozzák ki a legjobbat a kék szemekből.

3. Párosítsd a stílusodat
Hajszíned személyiséged kiterjesztése, ezért ne zárkózz el a merész színektől, ha ezt szereted! Az Olia hajfestékre vonatkozó utasításokat egyszerűen be lehet tartani, így pillanatok alatt élénk ibolya vagy gazdag vörös színben fogsz pompázni.

4. Használd az árnyalatkeresőt
Az Olia árnyalatkereső a tökéletes szín kiválasztásának egyszerű módja. Menj fel a weboldalra és válaszolj két egyszerű kérdésre: „Mi a természetes hajszíned?” és „Vannak ősz hajszálaid?" Ezután válassz a feleletválasztós válaszok közül, majd az Olia árnyalatkereső megmutatja, hogy mi illik hozzád a legjobban.

Tedd stresszmentessé a következő színváltást az Olia hajszínekkel.

Virtual Try On

Nézd meg hogyan állnak Neked a Garnier árnyalatok

Egy új hajszín kirpóbálása sosem volt ilyen könnyű. Élvezd a hajszíned cserélgetését a virtuális hajszínpróba eszközünkkel.

PRÓBÁLJA KI