Serum AloeSerum AloeSerum Aloe Serum AloeSerum AloeSerum Aloe Serum AloeSerum AloeSerum Aloe Serum AloeSerum AloeSerum Aloe Serum AloeSerum AloeSerum Aloe Serum AloeSerum AloeSerum Aloe

Skin Naturals Hyaluronic Aloe szuper szérum

A glicerinnel, hialuronsavval és aloe verával gazdagított Hyaluronic Aloe szuper szérum hidratálja, nedvességgel tölti fel és rugalmasabbá teszi a bőrt.

méret
30 ml

Termék Információ

A Garnier 1. széruma magas [3%] glicerin, hialuronsav és aloe vera koncentrációval a simább, rugalmasabb és feszesebb bőrért akár 1 használattal. A hialuronsav a saját súlyának akár 1000-szeresét is képes megtartani vízből. Az aloe vera segít frissíteni és nyugtatni a bőrt.

BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG:
Azonnal: a bőr simábbnak, rugalmasabbnak érződhet és feszesebb lehet. 
Akár 1 hónap után: a bőr rugalmasabb, ragyogóbb és üdébbnek tűnik.

Hogy használni

Vigyél fel egy teljes cseppentőnyit a tiszta arcbőrre és szemkörnyékre és finoman simítsd bele a bőrödbe. Használd reggel és este, majd használd a hidratáló krémed.

Összetevők

INGREDIENTS - 967550 28  AQUA/ WATER, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG/PPG/, POLYBUTYLENE, GLYCOL-8/5/3, GLYCERIN, METHYL GLUCETH-20, BUTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS, LEAF JUICE POWDER, PEG-60, HYDROGENATED, CASTOR OIL, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXYDE, CAPRYLYL GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, MALTODEXTRINE, PARFUM/FRAGRANCE (F.I.L B278147/1).

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Németország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!

Hyaluronic Aloe Ingredients

A SZÉRUM FŐ ÖSSZETEVŐI

A hialuronsav, amely súlyának akár 1000-szeresét is képes megtartani vízből, segíti az intenzív hidratálást. Különleges tulajdonságai révén még a kisebb ráncok ellen is hat. Az Aloe vera frissíti a bőrt, az A- és E-vitaminnak köszönhetően pedig regenerálja is. A glicerin is hozzájárul a látható hatékonysághoz, hidratálóként hat, segít fenntartani a bőr víztartalmának egyensúlyát és ezáltal megszépíti a bőrt.

KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG

A klinikailag bizonyított hatékonyságú szérum az első csepptől kezdve intenzíven hidratálja a bőrt. Hidratálja a bőrt, erősíti a bőr védőrétegét és nedvességgel tölti fel a bőrt. A bőr azonnal simább, rugalmasabb és feszesebb lehet.

Hyaluronic Aloe Use