Hányszor használjam naponta a dezodoromat?

Ha kíváncsi, hogy milyen gyakran alkalmazza dezodorát, akkor a válasz a dezodor típusától függő.  

Számos modern dezodor 24 és 72 óra közötti időtartamra hatékony, így nem kell naponta többször is használni őket. A rendszeresebb alkalmazás azonban segíthet az önbizalmadat növelni, valamint, frissnek és tisztának érezni magad. Ha érzékeny a bőröd, és időnként hónaljirritációban szenvedsz, akkor a legjobb a dezodor néhány naponta történő alkalmazása. 

Dezodor alkalmazása a túlzott mértékű izzadás ellen
Ha túlzottan izzadsz, érdemes gyakrabban használni az izzadásgátlódat. Ebben az esetben célszerű minden egyes alkalmazás előtt megmosakodni, majd tiszta és száraz bőrre kenni a terméket. A nap folyamán a leghatékonyabb idő a dezodor alkalmazására az éjszakai, lefekvés előtti időszak, és különösen fontos, hogy éjszaka alkalmazd az izzadásgátlót. Ilyenkor a testhőmérsékleted alacsonyabb és a hónaljad szárazabb, így a dezodor nagyobb eséllyel fejti ki a hatását a bőrödön. Ha inkább a reggeli használat friss érzetét szereted, akkor ilyenkor újra használhatod az izzadásgátlót. A Garnier dezodorok 48 vagy 72 óránként alkalmazható izzadásgátlók széles választékát kínálják. Választhatod azt is, hogy gyakrabban használod őket tiszta érzetük és friss illatuk miatt. 

Selfie Skin Coach

A ragyogó bőrtől már csak egy szelfi választ el!

Készíts egy szelfit, és megkapod a bőrödnek és igényeidnek megfelelő rutint. Mesterséges intelligenciánk 5 kulcsfontosságú tényezőre összpontosít, amelyek befolyásolják a bőr általános megjelenését.

KEZDÉS