Rózsavizet tartalmazó micellás víz 400 mlRózsavizet tartalmazó micellás víz 400 mlRózsavizet tartalmazó micellás víz 400 ml Skin Naturals micellás víz Rose, 700 mlSkin Naturals micellás víz Rose, 700 mlSkin Naturals micellás víz Rose, 700 ml

Skin Naturals Rózsavizet tartalmazó micellás víz Rózsavizet tartalmazó micellás víz

Ellenállhatatlan illatú víz, ragyogást adó rózsavízzel gazdagítva a fakó és érzékeny bőr ragyogásáért.
 

méret

Termék Információ

A Rose Water micellás víz egyetlen vattakoronggal eltávolítja a sminket, tisztítja és ragyogóvá teszi a bőrt. A Garnier micellás vizek új tagja rózsavízzel gazdagítva ragyogóvá varázsolja a bőrt. Most már csak egy vattakorongra van szükséged a ragyogó arcbőrhöz. A bőr tiszta és egészségesnek tűnő, még smink nélkül is. Finom, nőies, virágos illattal a maximális élvezetért és a ragyogó arcbőrért.

ELŐNYÖK
- Az aktív tisztító összetevők és a micellák erőteljes dörzsölés nélkül szabadítják meg a bőrt a szennyeződésektől, a sminktől és a faggyútól.
- Rózsavízzel gazdagítva az arcbőr ragyogása érdekében.
- A tökéletes micellás víz érzékeny, fáradt bőrre.

Hogy használni

Vattakoronggal vidd fel az arcra, a szemre és az ajkakra.

Összetevők

Aqua/Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Ppg-26-Buteth, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Arginine, Poloxamer 184, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Propanediol, Citric Acid, Salicylic Acid, Myrtrimonium Bromide, Linalool, Limonene, Parfum/Fragrence (F.I.L B241612/0)

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Lengyelország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!