first fixed slider

Nekünk megvannak a göndör igényei

A göndörök haj gondozása könnyű lehet. Szerezze be a belső gömböket a szakértői tippek és a trendek segítségével a gyönyörű göndör formához és karbantartásához. Első lépés: azonosítsa, milyen típusú göndör haja van.

Határozza meg a göndörjét

 

Hullámos haj

A hullámos haj, vagy a 2. típusú haj, könnyű vagy intenzív hullámokkal, amelyek" S "alakúak. A megjelenés maximalizálása érdekében gördítsen be egy könnyű hajformázót a hajába, miközben haja még nedves. Feltétlenül vigyázzon rá, hogy megszáradjon az összes fölösleges cseppek hogy elégedett legyen a formával

CurlHub ContentBloc Wavy
curly hair content block

Göndör haj

Göndör haj, vagy a 3. típusú haj visszatér a formájához, és visszahúzódik a helyére, amikor meghúzza. Ahhoz, hogy a haja ne tapadjon egymáshoz, használjon zselés formázót, fésülje az ujjait hajába, majd rázza meg. Ez a haj típus hajlamos a kócra tehát a nedvesség elengedhetetlen.

Feltekert haj

A felcsavart haj, vagy a 4. típusú haj szorosan összecsomagolt fürtökhöz szorítja az„ S ”alakot, ami„ Z ”alakúnak tűnik. A haj textúrája a finom és vékony, száradó és a durva. A felcsavart haj hajlamos a kiszáradásra - megakadályozzuk eszt ha egy hidratáló hajformázót kap, amely hidratál, miközben alakot ad.

coily hair content block